7 fordele: Bliv afklaret – og kom godt hjem

home inviterer dig til stort Åbent Hus i weekenden d. 19.-20. september

14. september 2020

Nu om dage bugner nettet af oplysninger om alle de boliger, der er til salg. Det er en stor fordel i søgningen efter dit nye hjem. Men på et tidspunkt må pc’en og mobilen vige og erstattes af virkeligheden – af sanserne.

Når en så vigtig beslutning som et boligkøb skal træffes, så skal boligen og omgivelserne fornemmes på stedet, og hvis du har flere boliger på din ’ønskeliste’, så er Åbent Hus en oplagt og uforpligtende mulighed for at få skabt klarhed.

På Åbent Hus hos home kan du se flere boliger på kortere tid i byen, en bydel eller et kvarter og få sat nogle plusser og minusser på din liste. På den måde kan du blive mere afklaret, og det kan give anledning til snak om, hvad der virkelig betyder noget for jeres boligvalg, og hvad der er mindre vigtigt.

I home ser vi også tit købere på åbent hus, der pludselig oplever at stå i den helt rigtige bolig, helt uventet, fordi de lige var i nabolaget alligevel.

Åbent Hus er også en hyggelig dag, hvor homes mange kunder ofte har trimmet hjemmet, ude som inde, efter ’forskrifterne’ i homes 52 salgsfif, så boligen præsenterer sig bedst muligt på dagen.

Åbent Hus i home foregår efter sundhedsmyndighedernes anbefalinger om at holde afstand og have god håndhygiejne. Der vil være håndsprit til rådighed i Åbent Hus-boligerne, men tag gerne din egen med i lommen som en ekstra tryghed.

Du kan se alle de boliger, home har med i landsdækkende Åbent Hus her samt de tidspunkter, hvor døren er åben for dig, her 

FAKTA: Fordele ved Åbent Hus for dig som køber:

  1.  Du kommer tættere på boligen med Åbent Hus end de mange oplysninger på  home.dk. Et besøg kan ændre din opfattelse af en bolig.
  2.  Åbent Hus er uforpligtende. Du kan gå uforstyrret rundt og kigge på egen hånd.

  3.  Du sparer tid. Du bruger typisk kortere tid på et Åbent Hus end på en almindelig fremvisning – og du kan nå mange boliger i ét område på kort tid.

  4.  Åbent Hus er ’navigation’ på din boligjagt og skaber overblik, især hvis du overvejer at flytte til et nyt kvarter, en anden by eller et andet sted i landet, som du ikke kender så godt.

  5.  Åbent Hus er en hyggelig dag, hvor mange kunder har givet hjemmet en ekstra omgang med ’salgsfiffene’, ude som inde.

  6.  Åbent Hus åbner for vigtige snakke med din partner, familie og venner – om hvilke kvaliteter ved et hjem og nærområdet der betyder mest for jer.

  7.  Efter Åbent Hus står du (forhåbentlig) og tripper efter en personlig fremvisning, hvor du i ro og mag kan stille spørgsmål og teste, om den gode følelse er rigtig – og dermed er du allerede lidt foran andre købere.  

Kilde: home

Foto: Palle Skov

Læs også:

Ejendomsmægleren rammer prisen bedre end robotter

Snart farvel til K’erne

Hvornår er dit boligkøb ’hjemme’?


/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ Få VærdiTjek

Indtast info om dit hjem og få en mail med en vejledende salgspris direkte fra din lokale mægler indenfor et par hverdage.

Vent venligst imens vi uploader dine billeder. Det kan tage et par minutter, hvis billederne er store eller netforbindelsen er langsom.

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info


/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  1. Eller

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder & inspiration om boligmarkedet 10-15 gange om året.
Du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.
NB! Efter du har tilmeldt dig, vil du modtage en e-mail med et link, hvor du skal bekræfte tilmeldingen.
Hvis du oplever problemer med tilmeldingen eller har spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på homeas@home.dk

Du er nu tilmeldt

Glæd dig til at få gode tips og nyheder via vores nyhedsbrev. Nu skal du bare læne dig tilbage og glæde dig!

Der skete en fejl!