”Det giver da lige lidt ekstra selvtillid”

4. april 2024

Kvinder i home: Lisa Mikkelsen er blevet valgt ind i Dansk Ejendomsmæglerforenings bestyrelse i Nordjylland

Hvis du en af de kommende dage møder ejendomsmægler Lisa Mikkelsen, der er indehaver af home i Støvring, vil du måske synes, hun virker lidt ekstra rank i ryggen.

Og det er der en god grund til.

For nylig blev hun nemlig kontaktet af Claus Pedersen, der er formand for Dansk Ejendomsmæglerforenings kreds 5, som huser de nordjyske medlemmer af ejendomsmæglernes landsdækkende forening.

”Claus fortalte, at der var en ledig plads i bestyrelsen og spurgte, om det var noget for mig,” fortæller Lisa Mikkelsen, der er 30 år og har været medindehaver af home Støvring siden 2019.


Det krævede ikke meget betænkningstid, før Lisa sagde ja tak til tilbuddet, ja faktisk glemte hun helt at spørge sin kompagnon i butikken, Anders Brosbøl Nymand, om det var OK.

”Men han tog det heldigvis pænt og bakker mig op,” fortæller det nyvalgte bestyrelsesmedlem med et smil.

Valget krævede dog lige, at generalforsamlingen bakkede op om bestyrelsens indstilling, hvilket den heldigvis gjorde, fortæller hun.

”Jeg blev selvfølgelig glad for at blive spurgt, og det giver da lige lidt ekstra selvtillid, når nogen synes, man har noget at bidrage med – man bliver selvfølgelig lidt stolt,” fortæller hun.


Den lokale home-mægler mener dog også i al beskedenhed, at hun har noget at byde ind med i bestyrelsesarbejdet.

Lisa har blandt andet tidligere været medlem af bestyrelsen i fodboldklubben Støvring IF, mens hun spillede der.

Nu spiller hun på IF Dannebrog Astrups Jyllandsserie-hold, og er også kommet med i bestyrelsen efter kort tid i klubben.

”Så lidt kender jeg da til bestyrelsesarbejde, selv om det selvfølgelig er vidt forskellige opgaver. Samtidig har jeg jo efterhånden en del års erfaring som ejendomsmægler og de seneste år som indehaver. Og så er jeg ikke bange for at smøge ærmerne op, når der skal bestilles noget,” lyder det fra Lisa Mikkelsen.
”Jeg kan godt lide at være med i nogle fællesskaber, hvor vi gør noget for andre.”

Lisa glæder sig til at være med til at lave gode, lærerige arrangementer for sine nordjyske kolleger, og så kunne hun også godt tænke sig at være med til at bane vejen for, at flere unge kvinder vælger at blive ejendomsmæglere og indehavere.

”Der er mange piger, der har interesse for faget, men som måske har den opfattelse, at det at være ejendomsmægler er noget med at arbejde i weekenden og om aftenen, og de fordomme vil jeg gerne være med til at rokke ved,” fortæller hun og uddyber:
”Vi har også ret meget fleksibilitet i vores hverdag som ejendomsmæglere, så det kan godt forenes med familieliv og fritidsinteresser – og så er det et skønt job med meget frihed, hvor man møder en masse mennesker,” understreger den 30-årige rollemodel.

Den nordjyske kredsbestyrelse består ud over bestyrelsesmedlem Lisa Mikkelsen og formand Claus Pedersen fra Nybolig i Vodskov af: Kasserer Morten Grimm fra EDC i Aabybro, bestyrelsesmedlem Christina Neve fra Dit-Hjem.dk i Aalborg og Kåre Schmølker, EDC Danebo City i Aalborg.

Dansk Ejendomsmæglerforening har næsten 3.300 medlemmer.

FAKTA: Vidste du i øvrigt….Flere stærke kvinder i home

Rikke Kirstine Brusgaard-Sørensen, indehaver af home Silkeborg, er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforenings bestyrelse, der står for den daglige politiske ledelse af foreningen. Den består af 8 medlemmer, som vælges af repræsentantskabet for 2 år ad gangen.

https://www.de.dk/bliv-medlem/om-de/bestyrelse/

----

Foto: Ejendomsmægler Lisa Mikkelsen, 30 år, er nyvalgt medlem af Dansk Ejendomsmæglerforenings nordjyske kreds. Hun er indehaver af home i Støvring siden 2019.

Se flere bolignyt nyheder...

...og læs mere om boligen og boligmarkedet.

Se bolignyt nyheder