Salg af bolig

Sådan foregår det, når du bestiller en salgsvurdering og sætter boligen til salg hos home

Dit boligsalg hos home starter med et personligt møde hjemme hos dig. Det er gratis og helt uforpligtende.

Når vi foretager vurderingen af boligen, ser vi bl.a. på boligens stand og beliggenhed, tidligere salgspriser, områdets prisniveau og andre lignende boliger til salg i området samt flere andre ting. Vi taler desuden med dig om dine forventninger til salget og hvilke tanker du har gjort dig i forhold til prisniveauet af boligen.

Vi stiller vores viden til rådighed og giver dig et grundigt indblik i markedet: Er der købere? Hvor lang tid tager salget? Hvad bliver boligerne solgt for i området? Hvor lang tid vil det tage at sælge boligen og flere andre ting.

I home er vi mest af alt lokale ejendomsmæglere med en stor viden om det lokale boligmarked og en bred kontakt til købere der, hvor du bor. Men vi har også en kædes styrke med forretninger i alle større byer i hele landet og et landsdækkende samarbejde omkring salg af boliger til købere, som ikke bor i lokalområdet.

Så uanset om du skal sælge villa eller rækkehus, sommerhus eller ejerlejlighed, om det er andelsbolig, projektbolig eller liebhaverbolig du vil sælge, så kan vi hjælpe dig med at få solgt din bolig bedst muligt.

NB! En gratis salgsvurdering er en ydelse vi tilbyder til dig, som overvejer at sælge din bolig hos home. Vi laver også gerne vurderinger til andre formål, eksempelvis familieoverdragelse, belåning m.v. Vilkårene aftales med ejendomsmægleren inden vurderingen foretages.

Hvad er dit hjem værd?

Få svaret med en gratis og uforpligtende salgsvurdering.

Kontakt os

Din lokale home ejendomsmægler er klar til at hjælpe dig

Søg ejendomsmægler