Menu

Salg af bolig

Sådan foregår det, når du bestiller en salgsvurdering og sætter boligen til salg hos home

Vi ved, at det er en stor beslutning at vælge en ejendomsmægler. Valget handler i høj grad om tillid, og tillid kommer ikke fra tekster eller tal. Tillid opstår ved at mødes.

Dit boligsalg hos home starter med et personligt møde hjemme hos dig. Det er gratis og helt uforpligtende for dig. Hos os kan du få en salgsvurdering af din bolig på alle tider af døgnet - morgen, middag og aften! Altså når det passer dig – og selvfølgelig gratis og helt uforpligtende.

Når vi foretager vurderingen af boligen, ser vi bl.a. på boligens stand og beliggenhed, tidligere salgspriser, områdets prisniveau og andre lignende boliger til salg i området samt flere andre ting. Vi taler desuden med dig om dine forventninger til salget og hvilke tanker du har gjort dig i forhold til prisniveauet af boligen.

Vi stiller vores viden til rådighed og giver dig et grundigt indblik i markedet: Er der købere? Hvor lang tid tager salget? Hvad bliver boligerne solgt for i området? Hvor lang tid vil det tage at sælge boligen og flere andre ting.

Find nærmeste mægler

Book salgsvurdering

I home er vi mest af alt lokale ejendomsmæglere med en stor viden om det lokale boligmarked og en bred kontakt til købere der, hvor du bor. Men vi har også en kædes styrke med forretninger i alle større byer i hele landet gennem mere end 25 år og et landsdækkende samarbejde omkring salg af boliger til købere, som ikke bor i lokalområdet.

Så uanset om du skal sælge villa eller rækkehus, sommerhus eller ejerlejlighed, om det er andelsbolig, projektbolig eller liebhaverbolig du vil sælge, så kan vi hjælpe dig med at få solgt din bolig bedst muligt.

En gratis salgsvurdering er en ydelse vi tilbyder til dig, som overvejer at sælge din bolig hos home. Vi laver også gerne vurderinger til andre formål, eksempelvis familieoverdragelse, belåning m.v. Vilkårene aftales med ejendomsmægleren inden vurderingen foretages.

Bestil salgsvurdering

Udfyld dine kontaktoplysninger og info om boligen, du gerne vil have vurderet, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes

Bolig info

Når du bestiller en salgsvurdering, giver du tilladelse til at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en dialog om salg af boligen.

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du siger ja til at komme i home KøberKartotek, accepterer du, at home må sende dig mails, når der er boliger, som opfylder dine ønsker.

Få VærdiTjek

Indtast info om dit hjem, upload billeder, og få en mail med en vejledende salgspris direkte fra din lokale mægler indenfor et par hverdage.

Vent venligst imens vi uploader dine billeder. Det kan tage et par minutter, hvis billederne er store eller netforbindelsen er langsom.

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Upload op til 5 billeder af din bolig.

Når du bestiller et VærdiTjek, giver du tilladelse til, at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en dialog om salg af boligen.

Få vores nyhedsbrev