Menu

home Køberrådgivning

Din garanti for en sikker bolighandel

Kontakt mig

home Køberrådgivning

Undgå dyre overraskelser - vælg en personlig home Køberrådgiver med fingeren på boligmarkedets puls og tjek på bolighandlens jura. Køb af bolig er en stor beslutning, hvor du har brug for at have en professionel og erfaren ekspert ved din side, der kan hjælpe dig trygt hele vejen gennem købet af boligen – en som ikke slipper sagen, før alt er helt på plads.

Hvornår har du brug for en home Køberrådgiver?

Hvis du skal købe en bolig bør du altid bruge en uvildig rådgiver til at sikre, at du kommer trygt i mål med din bolighandel. Når der handles bolig, er der typisk 2 parter involveret; en sælger og en køber. Begge parter benytter ofte en professionel repræsentant til at stå for processen. Sælgers repræsentant er en ejendomsmægler, og købers repræsentant er en Køberrådgiver.

Sådan får du hjælp af en Køberrådgiver

Hos home har vi delt Køberrådgivning op i to pakker; en Basispakke og Tryghedsydelser. Det betyder, at du kan vælge præcis den ydelse, der passer bedst til dit behov.

Læs mere om Basispakken

Læs mere om Tryghedsydelser

 

Bestil salgsvurdering

Udfyld dine kontaktoplysninger og info om boligen, du gerne vil have vurderet, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes

Bolig info

Når du bestiller en salgsvurdering, giver du tilladelse til at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en dialog om salg af boligen.

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du siger ja til at komme i home KøberKartotek, accepterer du, at home må sende dig mails, når der er boliger, som opfylder dine ønsker.

home Køberrådgivning

Udfyld dine kontaktinfo og skriv lidt omkring dine ønsker til en kommende bolig, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

Hvor vil du købe bolig?

Hvor vil du købe bolig?

Eller

Skriv om dine ønsker

Skriv om dine ønsker

Ved at indsende oplysninger accepterer du, at home må kontakte dig pr. e-mail, telefon eller sms ang. Køberrådgivning.