Menu

home Køberrådgivning

Få et godt og trygt boligkøb med home Køberrådgivning

Køb af bolig er sandsynligvis en af de største økonomiske beslutninger i dit liv. Vi tager udgangspunkt i dig og den bolig, du er interesseret i - og hjælper dig hele vejen igennem købet af boligen. Vi slipper ikke sagen, før alt er på plads, og du har nøglen til boligen i hånden.

Kontakt mig vedr. Køberrådgivning

Med Basispakken får du en personlig køberrådgiver, der hjælper dig hele vejen igennem de komplekse processer i et boligkøb - så du kan sove trygt om natten.

Basispakken består af:

Papir og jura

Din personlige køberrådgiver gennemgår alle de relevante dokumenter, så du ved, hvad du køber og undgår ubehagelige overraskelser.

Gennemgang af købsaftale med tilhørende salgsopstilling

Din personlige køberrådgiver gennemgår købsaftalen, så det sikres, at denne er indgået på en betryggende måde for dig.

Gennemgang af alle handlens dokumenter

Alle handlens dokumenter, herunder offentlige dokumenter, tingbog, servitutter med videre, bliver nøje gennemgået af din personlige køberrådgiver. Herved sikres, at købsaftalen matcher ejendommens dokumenter.

Gennemgang af eventuelt energimærke, el-installationsrapport og tilstandsrapport

Typisk får du udleveret ovenstående dokumenter af sælgers ejendomsmægler. Din personlige køberrådgiver gennemgår dokumenterne med dig og vurderer, om der er forhold i dokumenterne, som skal belyses nærmere.

Gennemgang af vedtægter, økonomi og regelsæt for eventuel (grund)ejerforening

Er din nye bolig i en grund-/eller ejerforening skal foreningens dokumenter gennemgås. Det klarer din personlige køberrådgiver for dig, så du undgår ubehagelige overraskelser.

Undersøgelse af ejendommens forsikringsforhold

Din personlige køberrådgiveren gennemgår ejendommens nuværende forsikringsforhold og vejleder dig om tegning af relevante forsikringer. Din personlige køberrådgiver kan være behjælpelig med at indhente forsikringstilbud.

Rådgivning om miljøforhold

Din personlige køberrådgiver gennemgår ejendommens miljøforhold og orienterer dig, hvis der er særlige forhold, du skal være opmærksom på.

Rådgivning om boligkøbet

Der kan være mange svære spørgsmål i forbindelse med dit boligkøb, som din personlige køberrådgiver kan svare på som en del af basispakken.

Er der mulighed og behov for ejerskifteforsikring?

Alt afhængig af, om du tegner en ejerskifteforsikring eller ej, har det nogle forskellige konsekvenser. Dem gennemgår din personlige køberrådgiver med dig, ligesom køberrådgiveren vurderer, hvorvidt der kan/skal indhentes et alternativt tilbud på ejerskifteforsikringen.

Udover basispakken tilbyder vi også en række tryghedsydelser.

Læs om tryghedsydelserne her

Find din personlige køberrådgiver her

Se andre produkter fra home

Find ud af, hvad dit hjem er værd

Udfyld boksen. Så kigger vi forbi og giver dig en gratis salgsvurdering. Vi kan også hjælpe dig, hvis f.eks. din familie skal overtage hjemmet eller hvis du ønsker at låne i det. Det aftaler vi lige inden besøget.

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Når du booker en salgsvurdering, giver du tilladelse til, at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en drøftelse af den pågældende ejendom og eventuelle vurdering.

Kom i KøberKartotek

Kom i KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du siger ja til at komme i vores KøberKartotek, siger du også ja til at home må sende dig en mail, når der er en interessant bolig.

Få VærdiTjek

Indtast info om dit hjem, upload billeder, og få en mail med en vejledende salgspris direkte fra din lokale mægler indenfor et par hverdage.

Vent et øjeblik imens dine billeder uploades til home. Det kan tage et par minutter hvis billederne er store eller netforbindelsen er langsom

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Upload op til 5 billeder af din bolig.

Når du siger ja til et værditjek, siger du også ja til, at home må sende dig en mail, en sms eller ringe til dig, så vi kan tage en snak om dit hjem og prisen på den.

Få vores nyhedsbrev