Menu

home Køberrådgivning

Få et godt og trygt boligkøb med home Køberrådgivning

Køb af bolig er sandsynligvis en af de største økonomiske beslutninger i dit liv. Vi tager udgangspunkt i dig og den bolig, du er interesseret i - og hjælper dig hele vejen igennem købet af boligen. Vi slipper ikke sagen, før alt er på plads, og du har nøglen til boligen i hånden.

Kontakt mig vedr. Køberrådgivning

Med Basispakken får du en personlig køberrådgiver, der hjælper dig hele vejen igennem de komplekse processer i et boligkøb - så du kan sove trygt om natten.

Basispakken består af:

Papir og jura

Din personlige køberrådgiver gennemgår alle de relevante dokumenter, så du ved, hvad du køber og undgår ubehagelige overraskelser.

Gennemgang af købsaftale med tilhørende salgsopstilling

Din personlige køberrådgiver gennemgår købsaftalen, så det sikres, at denne er indgået på en betryggende måde for dig.

Gennemgang af alle handlens dokumenter

Alle handlens dokumenter, herunder offentlige dokumenter, tingbog, servitutter med videre, bliver nøje gennemgået af din personlige køberrådgiver. Herved sikres, at købsaftalen matcher ejendommens dokumenter.

Gennemgang af eventuelt energimærke, el-installationsrapport og tilstandsrapport

Typisk får du udleveret ovenstående dokumenter af sælgers ejendomsmægler. Din personlige køberrådgiver gennemgår dokumenterne med dig og vurderer, om der er forhold i dokumenterne, som skal belyses nærmere.

Gennemgang af vedtægter, økonomi og regelsæt for eventuel (grund)ejerforening

Er din nye bolig i en grund-/eller ejerforening skal foreningens dokumenter gennemgås. Det klarer din personlige køberrådgiver for dig, så du undgår ubehagelige overraskelser.

Undersøgelse af ejendommens forsikringsforhold

Din personlige køberrådgiveren gennemgår ejendommens nuværende forsikringsforhold og vejleder dig om tegning af relevante forsikringer. Din personlige køberrådgiver kan være behjælpelig med at indhente forsikringstilbud.

Rådgivning om miljøforhold

Din personlige køberrådgiver gennemgår ejendommens miljøforhold og orienterer dig, hvis der er særlige forhold, du skal være opmærksom på.

Rådgivning om boligkøbet

Der kan være mange svære spørgsmål i forbindelse med dit boligkøb, som din personlige køberrådgiver kan svare på som en del af basispakken.

Er der mulighed og behov for ejerskifteforsikring?

Alt afhængig af, om du tegner en ejerskifteforsikring eller ej, har det nogle forskellige konsekvenser. Dem gennemgår din personlige køberrådgiver med dig, ligesom køberrådgiveren vurderer, hvorvidt der kan/skal indhentes et alternativt tilbud på ejerskifteforsikringen.

Udover basispakken tilbyder vi også en række tryghedsydelser.

Læs om tryghedsydelserne her

Find din personlige køberrådgiver her

Se andre produkter fra home

Book gratis salgsvurdering

En gratis salgsvurdering er en ydelse vi tilbyder dig, der overvejer at sætte din bolig til salg hos home. Såfremt du ønsker din bolig vurderet til andet formål, f.eks. familieoverdragelse, belåning mv., skal vilkårene for vurderingsopgaven aftales direkte med den lokale home-mægler.

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Når du booker en salgsvurdering, giver du tilladelse til, at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en drøftelse af den pågældende ejendom og eventuelle vurdering.

Opret køberkartotek

Kom i KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du opretter et køberkartotek, giver du tilladelse til, at home må kontakte dig via e-mail, når der er nye boliger til salg, som matcher dine ønsker.

Bestil værditjek

Indtast info om din bolig og modtag en e-mail med en vejledende vurderingspris direkte fra din lokale home ejendomsmægler indenfor 2 hverdage.

Vent et øjeblik imens dine billeder uploades til home. Det kan tage et par minutter hvis billederne er store eller netforbindelsen er langsom

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Upload op til 5 billeder af din bolig.

Når du booker et værditjek, giver du tilladelse til, at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en drøftelse af den pågældende ejendom og eventuelle vurdering.

Tilmeld nyhedsbrev