Huse i genbrugspap hitter på Smukfest

Smukt genbrug til salg hos home: ’HOME SWEET HOME’: Ejendomsmæglerkæden home sælger igen i år de mest bæredygtige festivalboliger på årets Smukfest – nemlig i genbrugspap, der ender som toiletpapir efter festivalen. Salget starter 3. marts kl. 10.00, og paphusene var udsolgt på under en time sidste år.

2. marts 2020

Køb nu, før det er for sent. Salget starter 3. marts 2020 kl. 10.00

Du skal være hurtig ved tasterne, hvis du vil flytte ind i et af de nyeste tiltag på årets Smukfest: ’home Sweet home’-lejren med 250 paphuse – hver med plads til to personer.

 Smukfest og ejendomsmæglerkæden home kunne nemlig melde udsolgt efter kun 56 minutter sidste år.

”Vi har aldrig solgt så mange huse på så kort tid, så vi er selvfølgelig klar igen i år, ” siger marketing- og kommunikationschef Mikkel Braae-Andersen i home-kæden.

Festivalgæsterne har taget godt imod husene i det brune bygningsmateriale, genbrugspap.

”Vi har en verden, der svømmer i plastik, så det er kun skønt, at vi kan være med til at sælge festivalboliger med god samvittighed, ” siger Mikkel Braae-Andersen og fremhæver, at pappet fra husene efter festivalen indgår i en grøn cyklus, nemlig som toiletpapir til næste års gæster.

Værter hjælper med plads og panodil

home er sponsor og vært for Smukfest 2020 – og det er kombinationen, der tæller. Det handler ikke kun om at have sit logo på husene.

Værter fra home-butikker i hele landet kommer nemlig til Skanderborg for at hjælpe og hygge om gæsterne i lejren. Værterne står i ’home Sweet home’-receptionen – klar 24 timer i døgnet til at hjælpe folk godt på plads i festivallivet. Eksempelvis er der musik og konkurrencer eller panodil og en ’nødcola’ – alt efter hvad det festende Smukfest-folk trænger til.

Smukfest 2019 var en af de mere våde årgange, og det gjorde selvfølgelig, at paphusene blev testet godt og grundigt. De fleste holdt uden problemer vandet ude, og de ganske få huse, der fik vand ind, blev hurtigt udskiftet med et nyt eller en ny adresse.

Mere genbrug i den sidste ende

Også i år er home og Smukfest klar til at udbedre eventuelle bygningsskader eller sørge for hurtig genhusning.

”Vi har ekstra huse med igen i år, så ingen kommer til at gå våde i seng, hvis det står til os. Vi glæder os over den gode stemning, der var i lejren. Det bliver uden tvivl lige så godt i år, ” siger partnerskabsansvarlig Allan Baunsgaard fra Smukfest.

Smukfest har en lang tradition for at trække ’legekammerater’ med ind i festivalløjerne – og ejendomsmæglerkæden home er med for 2. gang.


/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ Få VærdiTjek

Indtast info om dit hjem og få en mail med en vejledende salgspris direkte fra din lokale mægler indenfor et par hverdage.

Vent venligst imens vi uploader dine billeder. Det kan tage et par minutter, hvis billederne er store eller netforbindelsen er langsom.

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info


/ home Køberrådgivning

Udfyld dine kontaktinfo og skriv lidt omkring dine ønsker til en kommende bolig, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

  1. Eller

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder & inspiration om boligmarkedet 10-15 gange om året.
Du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.
NB! Efter du har tilmeldt dig, vil du modtage en e-mail med et link, hvor du skal bekræfte tilmeldingen.
Hvis du oplever problemer med tilmeldingen eller har spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på homeas@home.dk

Du er nu tilmeldt

Glæd dig til at få gode tips og nyheder via vores nyhedsbrev. Nu skal du bare læne dig tilbage og glæde dig!

Der skete en fejl!