Menu

Til kamp mod de hvide vægge

INDRETNING: Et stort maleri kan gøre en kæmpe forskel i nyere eller nyistandsatte boliger

11. januar 2018

I mange nyere eller nyistandsatte boliger er der ofte meget store hvide vægflader og hvide gipslofter og mange gange højt til loftet. Et almindeligt billede i glas og ramme vil ikke syne af meget. Men det er der råd for, skriver boligstylist og gør-det-selv ekspert Tina Dalbøge i Jyllands-Posten.

”En mulighed kan være et stort maleri. Og når jeg skriver stort – så mener jeg stort. Her skal man ikke sætte sig mellem to stole, men i stedet turde gå ’all in’ og bruge den udvalgte væg maksimalt. Malerier i den størrelse er sjældent en ’stangvare’, men oftest noget man bestiller specielt,” forklarer hun.

I ejendomsmæglerkæden home er relationschef Mads Ellegaard enig i, at de hvide vægge er fremherskende blandt boligejerne.
”Det giver en lethed til boligen, som mange godt kan lide, også køberne, og hvid signalerer også renhed og får rummene til at se større ud. Men det er en god idé at sætte noget farve og liv på væggene i form af kæmpe billeder eller en enkelt væg, der får en kraftig farve,” siger Mads Ellegaard fra home.

Det er let at ændre, hvis man bliver træt af det – eller farven ikke falder i købers smag, forklarer han.

Nogle kunstmalere tilbyder ifølge Tina Dalbøge at komme på besøg og se rummet, opleve lyset, fornemme stilen og være med til at vurdere, hvilken størrelse maleriet skal have.

Det er også muligt at slå to fluer med et smæk – og både få mere liv på væggene og mindre støj i stuerne.

”Moderne boliger med højt til loftet kan have problemer med akustikken, og her findes der kunst- og fotobilleder med lydforbedrende effekt,” siger Mads Ellegaard.

Læs mere om farver i boligen på home.dk/boligen - https://home.dk/bolignyt/flere-artikler/juni-2017/danskerne-mere-modige-med-pensel-og-rulle/

/

Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

Få VærdiTjek

Indtast info om dit hjem, upload billeder, og få en mail med en vejledende salgspris direkte fra din lokale mægler indenfor et par hverdage.

Vent venligst imens vi uploader dine billeder. Det kan tage et par minutter, hvis billederne er store eller netforbindelsen er langsom.

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Upload op til 5 billeder af din bolig.

Få vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder / inspiration om boligmarkedet. Nyhedsbrevet udkommer 10-15 gange om året.
Du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af det nyhedsbrev, du modtager på mail.
NB! Efter du har sendt din tilmelding, vil du modtage en e-mail med et link, hvor du ved klik på linket skal bekræfte, at du fremover ønsker nyhedsbreve fra os.
Hvis du oplever problemer med tilmeldingen eller har spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på mailadressen: homeas@home.dk

#YesHeading

#YesText

Der skete en fejl