Velkommen hos home Holte

Din lokale ejendomsmægler

Hos home Holte tilbyder vi kompetent og personlig rådgivning i forbindelse med køb og salg af boliger. Vi har solgt boliger i Holte siden 2005.

Din personlige mægler med stor erfaring i det lokale
Hos home Holte har vi mange års erfaring med bolighandel i Holte og opland, hvilket kommer vores købere og sælgere til gode, da vores ejendomsmæglere har erfaringen og ekspertisen til at kunne rådgive på professionel vis.

Hos home Holte møder du et dynamisk og erfarent team, hvor nøgleord som ærgerrighed, nærvær og professionalisme er i højsædet. Vi bestræber os på altid at gå forrest for vores kunder og være på forkant med enhver situation, for at sikre dig en tryg bolighandel!

Hos os kan du få en realistisk vurdering af din bolig. Vi har et indgående kendskab til boligmarkedet i lokalområdet, og vi kan på den baggrund fastsætte en fornuftig pris på din bolig. Find ud af, hvor meget din bolig er værd ved at kontakte home Holte i dag.

Vi har et stort køberkartotek. Her kan du danne dig et overblik over boliger i dit område, som har din interesse. Kom gerne forbi vores boligforretning og se udvalget af de nye og spændende boliger, som vi har til salg i:

Rudersdal | Furesøen | Vejlesø | Geelsskov | Holte Midtpunkt | Søllerød | Vedbæk | Trørød | Nærum | Skodsborg m.fl.

Vi bestræber os på altid at gå forrest for vores kunder, og være på forkant med enhver situation, for at sikre dig en tryg bolighandel!

Køberrådgivning
Hos home Holte tilbyder vi også Køberrådgivning. Finder du ikke din drømmebolig hos os, er vi klar til at hjælpe dig med den juridiske rådgivning og handlens berigtigelse. Hos home Lone Bøegh Henriksen, har vi dygtige køberrådgivere, som udelukkende beskæftiger sig med rådgivning af køberen.

Målrettet markedsføring
Hos home tilbyder vi forskellige marketingpakker, som medvirker til at booste salget af din bolig. Dette bidrager til at sælge op til 60% hurtigere end normalt.

Uanset om det omhandler salg eller køb, står vi klar til at assistere og sikre dig en god bolighandel. Kontakt en af vores dygtige medarbejdere allerede i dag og få en uforpligtende snak om din bolig.

Vi glæder os til at se dig og få en snak om dine ønsker og behov.

 

Mød os hos home Holte

Lone Bøegh Henriksen

CEO & Ansvarlig indehaver

45 93 24 44

lobh@home.dk

Henrik Kjeldsen

Salgschef, Ejendomsmægler & Valuar, MDE

40 33 00 96

hekj@home.dk

Nicolaj Starup Kjelfred

Partner & Ejendomsmægler, MDE

53 73 01 44

nkjo@home.dk

Per Mørkenborg

Partner, Projektchef & Ejendomsmægler, MDE

22 65 65 25

perm@home.dk

Rie Størling

Køberrådgiver & Ejendomsmægler, MDE

25 97 10 15

riest@home.dk

Frederik Lillesø Holck

Salg

51 33 62 29

freho@home.dk

Sarah Müller

Salgstrainee

Åbningstider

Praktisk information