Velkommen hos home Kgs. Lyngby

Din lokale ejendomsmægler

Hos home Kgs. Lyngby tilbyder vi kompetent og personlig rådgivning i forbindelse med køb og salg af boliger. Vi har solgt boliger i Kgs. Lyngby siden 1996.

Din personlige mægler med stor erfaring i det lokale
Hos home Kgs. Lyngby møder du et dynamisk og erfarent team, hvor nøgleord som ærgerrighed, nærvær og professionalisme er i højsædet. Vi bestræber os på altid at gå forrest for vores kunder og være på forkant med enhver situation, for at sikre dig en tryg bolighandel!

Når du skal vælge en kompetent ejendomsmægler til at få din bolig solgt, skal du tage os med på råd. Vi har erfaring indenfor salg af alle typer ejendomme i lokalområdet, og netop vores unikke lokalkendskab og ’finger på pulsen’ sikrer dig det bedste salgsforløb.
home Lyngby er beliggende centralt i Lyngby i flotte og indbydende lokaler, og vi har gode parkeringsforhold til vores kunder.
Når du inviterer os på besøg, vil du fra dag ét være i trygge hænder. Vi prioriterer et tæt og personligt samarbejde højt, og din personlige mægler står altid til rådighed med svar på de forskellige spørgsmål, der måtte være eller opstå.

Køberrådgivning
Hos home Kgs. Lyngby tilbyder vi også Køberrådgivning. Finder du ikke din drømmebolig hos os, er vi klar til at hjælpe dig med den juridiske rådgivning og handlens berigtigelse. Hos home Lone Bøegh Henriksen, har vi dygtige køberrådgivere, som udelukkende beskæftiger sig med rådgivning af køberen.

Målrettet markedsføring
Hos home tilbyder vi forskellige marketingpakker, som medvirker til at booste salget af din bolig. Dette bidrager til at sælge op til 60% hurtigere end normalt.

Uanset om det omhandler salg eller køb, står vi klar til at assistere og sikre dig en god bolighandel. Kontakt en af vores dygtige medarbejdere allerede i dag og få en uforpligtende snak om din bolig.

Vi glæder os til at se dig og få en snak om dine ønsker og behov.

Mød os hos home Kgs. Lyngby

Lone Bøegh Henriksen

CEO & Ansvarlig indehaver

Anders Kitaj Holm

Partner & Salgsdirektør

Gitte Severs

Partner, Ejendomsmægler & Valuar, MDE

Per Mørkenborg

Partner, Projektchef & Ejendomsmægler, MDE

Alexander Weiss

Salgschef & Ejendomsmægler, MDE

Anna Cathrine Christensen

Ejendomsmægler, MDE

Cecilie Nathalie Schack Lord

Ejendomsmægler, MDE

Sebastian Vallentin Hersbro

Ejendomsmægler, MDE

Michella Ingerslev Sibbern

Sagsbehandler, Køberrådgiver & Ejendomsmægler, MDE

Rie Størling

Køberrådgiver & Ejendomsmægler, MDE

Oliver Kongsted Larsen

Salgstrainee

Lone Bøegh Henriksen

Anders Kitaj Holm

Gitte Severs

Per Mørkenborg

Alexander Weiss

Anna Cathrine Christensen

Cecilie Nathalie Schack Lord

Sebastian Vallentin Hersbro

Michella Ingerslev Sibbern

Rie Størling

Oliver Kongsted Larsen

Åbningstider

Praktisk information