Velkommen hos home Bagsværd

Din lokale ejendomsmægler

Hos home Bagsværd tilbyder vi kompetent og personlig rådgivning i forbindelse med køb og salg af boliger. Vi har solgt boliger i Bagsværd siden 1994.

Din personlige mægler med stor erfaring i det lokale
Hos home Bagsværd møder du et dynamisk og erfarent team, hvor nøgleord som ærgerrighed, nærvær og professionalisme er i højsædet. Vi bestræber os på altid at gå forrest for vores kunder og være på forkant med enhver situation, for at sikre dig en tryg bolighandel!

Når du skal vælge en kompetent ejendomsmægler til at få din bolig solgt, skal du tage os med på råd. Vi har erfaring indenfor salg af alle typer ejendomme i lokalområdet, og netop vores unikke lokalkendskab og ’finger på pulsen’ sikrer dig det bedste salgsforløb.

Vi har løbende mange spændende boliger til salg i:
Haspegårdskvarteret | Regattakvarteret | Værebrokvarteret | Stengårdskvarteret m.fl.

Når du inviterer os på besøg, vil du fra dag ét være i trygge hænder. Vi prioriterer et nært og personligt samarbejde højt, og din personlige mægler står altid til rådighed med svar på de forskellige spørgsmål, der måtte være eller opstå. Sammen med dig sørger vi for at lægge en salgsstrategi, der tager højde for, hvor du er, og hvor markedet ligger. Vi afholder løbende salgsmøder for at opretholde kvaliteten og tilpasse efter de behov og ønsker, du måtte have.

Køberrådgivning
Hos home Bagsværd tilbyder vi også Køberrådgivning. Finder du ikke din drømmebolig hos os, er vi klar til at hjælpe dig med den juridiske rådgivning og handlens berigtigelse. Hos home Lone Bøegh Henriksen, har vi dygtige køberrådgivere, som udelukkende beskæftiger sig med rådgivning af køberen.

Målrettet markedsføring
Hos home tilbyder vi forskellige marketingpakker, som medvirker til at booste salget af din bolig. Dette bidrager til at sælge op til 60% hurtigere end normalt.

Uanset om det omhandler salg eller køb, står vi klar til at assistere og sikre dig en god bolighandel. Kontakt en af vores dygtige medarbejdere allerede i dag og få en uforpligtende snak om din bolig.

Vi glæder os til at se dig og få en snak om dine ønsker og behov.

Mød os hos home Bagsværd

Lone Bøegh Henriksen

CEO & Ansvarlig indehaver

Per Mørkenborg

Partner, Projektchef & Ejendomsmægler, MDE

Ricco Clausen

Områdechef & Ejendomsmægler, MDE

Morten Vallenhof Hjarsen

Salgschef & Ejendomsmægler, MDE

Emil Peter Fernández Hansen

Salg

Emma Pedersen

Salg

Niklas Lybæk

Salgstrainee

Sille Gai Berentsen

Marketingkoordinator

Asbjørn Søren Arlev Lyngby

Køberrådgiver

Joanna Thoustrup

Køberrådgiver

Lone Bøegh Henriksen

Per Mørkenborg

Ricco Clausen

Morten Vallenhof Hjarsen

Emil Peter Fernández Hansen

Emma Pedersen

Niklas Lybæk

Sille Gai Berentsen

Asbjørn Søren Arlev Lyngby

Joanna Thoustrup

Åbningstider

Praktisk information