Velkommen hos home Hillerød

Din lokale ejendomsmægler

Hos home Hillerød tilbyder vi kompetent og personlig rådgivning i forbindelse med køb og salg af boliger.

Din personlige mægler med stor erfaring i det lokale
Hos home Hillerød vil du altid møde en ejendomsmægler med et smil på læben – vi elsker at sælge boliger, og ligeledes at finde de bedste løsninger for vores kunder. Med vores mange og veluddannede ejendomsmæglere sikrer vi dig en høj fleksibilitet i forhold til møder, fremvisning af bolig m.m.

Når du inviterer os på besøg, vil du fra dag ét være i trygge hænder. Vi prioriterer et nært og personligt samarbejde højt, og din personlige mægler står altid til rådighed med svar på de forskellige spørgsmål, der måtte være eller opstå. Sammen med dig sørger vi for at lægge en salgsstrategi, der tager højde for, hvor du er, og hvor markedet ligger. Vi afholder løbende salgsmøder for at opretholde kvaliteten og tilpasse efter de behov og ønsker, du måtte have.

Vi har et stort køberkartotek. Her kan du danne dig et overblik over boliger i dit område, som har din interesse. Kom gerne forbi vores boligforretning og se udvalget af de nye og spændende boliger, som vi har til salg i:

Hillerød | Holmene | Tulstrup | Nr. Herlev | Hanebjerg | Alsønderup | Bendstrup m.fl.

Vi sælger almindelige privatboliger og står desuden for udlejning af projektboliger. Til disse opgaver har vi kompetente og dedikerede medarbejdere til at sørge for, at vores kunder får den betjening, de ønsker og har behov for.

Køberrådgivning
Hos home Hillerød tilbyder vi også Køberrådgivning. Finder du ikke din drømmebolig hos os, er vi klar til at hjælpe dig med den juridiske rådgivning og handlens berigtigelse. Hos home Lone Bøegh Henriksen, har vi dygtige køberrådgivere, som udelukkende beskæftiger sig med rådgivning af køberen.

Målrettet markedsføring
Hos home tilbyder vi forskellige marketingpakker, som medvirker til at booste salget af din bolig. Dette bidrager til at sælge op til 60% hurtigere end normalt.

Uanset om det omhandler salg eller køb, står vi klar til at assistere og sikre dig en god bolighandel. Kontakt en af vores dygtige medarbejdere allerede i dag, og få en uforpligtende snak om din bolig.

Vi glæder os til at se dig og få en snak om dine ønsker og behov.

Mød os hos home Hillerød

Lone Bøegh Henriksen

CEO & Ansvarlig indehaver

Anders Kitaj Holm

Partner & Salgsdirektør

Anette Gottlieb

Salgschef & Ejendomsmægler, MDE

Per Mørkenborg

Partner, Projektchef & Ejendomsmægler, MDE

Frederik Baltser Panada

Salgstrainee

Julie Møller Valentin

Salgstrainee

Asbjørn Søren Arlev Lyngby

Køberrådgiver

Louise Kjær Andersen

Køberrådgiver

Lone Bøegh Henriksen

Anders Kitaj Holm

Anette Gottlieb

Per Mørkenborg

Frederik Baltser Panada

Julie Møller Valentin

Asbjørn Søren Arlev Lyngby

Louise Kjær Andersen

Åbningstider

Praktisk information