Velkommen hos home Herlev

Din lokale ejendomsmægler

Hos home Herlev tilbyder vi kompetent og personlig rådgivning i forbindelse med køb og salg af boliger. Vi har solgt boliger i Herlev siden 2006.

Din personlige mægler med stor erfaring i det lokale
Hos home Herlev vil du altid møde en ejendomsmægler med et smil på læben – vi elsker at sælge boliger, og ligeledes at finde de bedste løsninger for vores kunder. Med vores lokalkendte ejendomsmæglerteam sikrer vi dig en høj fleksibilitet i forhold til møder, fremvisning af bolig m.m. Vi arbejder passioneret og målrettet på lige præcis din bolighandel. Vi har boliger til salg i hele Herlev, så du kan finde drømmeboligen i samråd med vores dygtige ejendomsmæglere.

Køberrådgivning
Hos home Herlev tilbyder vi også Køberrådgivning. Finder du ikke din drømmebolig hos os, er vi klar til at hjælpe dig med den juridiske rådgivning og handlens berigtigelse. Hos home Lone Bøegh Henriksen, har vi dygtige køberrådgivere, som udelukkende beskæftiger sig med rådgivning af køberen

Målrettet markedsføring
Hos home tilbyder vi forskellige marketingpakker, som medvirker til at booste salget af din bolig. Dette bidrager til at sælge op til 60% hurtigere end normalt.

Uanset, om du overvejer at sælge eller søger en ny bolig, er vi klar til at rådgive og hjælpe dig. Ring, mail eller kom ind i forretningen.

Vi glæder os til at se dig og få en snak om dine ønsker og behov.

Mød os hos home Herlev

Lone Bøegh Henriksen

CEO & Ansvarlig indehaver

Mads Verner-Lassen

Salgschef & Ejendomsmægler, MDE

Per Mørkenborg

Partner, Projektchef & Ejendomsmægler, MDE

Koray Demirkaya

Ejendomsmægler, MDE

Sarah Koefoed Nelson

Ejendomsmægler, MDE

Malene Lundqvist Qvale

Køberrådgiver

Kathrine Ermark Koch

Salgstrainee

Joanna Thoustrup

Køberrådgiver

Lone Bøegh Henriksen

Mads Verner-Lassen

Per Mørkenborg

Koray Demirkaya

Sarah Koefoed Nelson

Malene Lundqvist Qvale

Kathrine Ermark Koch

Joanna Thoustrup

Åbningstider

Praktisk information