Velkommen hos home Ballerup

Din lokale ejendomsmægler

Hos home Ballerup tilbyder vi kompetent og personlig rådgivning i forbindelse med køb og salg af boliger. Vi har solgt boliger i Ballerup siden 2006.

Din personlige mægler med stor erfaring i det lokale
Hos home Ballerup vil du altid møde en ejendomsmægler med et smil på læben – vi elsker at sælge boliger, og ligeledes at finde de bedste løsninger for vores kunder. Med vores mange og veluddannede ejendomsmæglere sikrer vi dig en høj fleksibilitet i forhold til møder, fremvisning af bolig m.m.

Vi er et ejendomsmæglerteam med et bredt lokalkendskab, der arbejder passioneret og målrettet på lige præcis din bolighandel. Vi beskæftiger os med salg af mange forskellige typer boliger, bl.a. villaer, ejerlejligheder, rækkehuse, helårsgrunde, fritidsgrunde, boligprojekter m.m.

Vi har et dybdegående kendskab til vores lokale markedsområde. Forretningen ligger i Ballerup og er centralt placeret i markedsområdet, der består af: Skovlunde | Ballerup | Måløv

Køberrådgivning
Hos home Ballerup tilbyder vi også Køberrådgivning. Finder du ikke din drømmebolig hos os, er vi klar til at hjælpe dig med den juridiske rådgivning og handlens berigtigelse. Hos home Lone Bøegh Henriksen, har vi dygtige køberrådgivere, som udelukkende beskæftiger sig med rådgivning af køberen.

Målrettet markedsføring
Hos home tilbyder vi forskellige marketingpakker, som medvirker til at booste salget af din bolig. Dette bidrager til at sælge op til 60% hurtigere end normalt.

Uanset om det omhandler salg eller køb, står vi klar til at assistere og sikre dig en god bolighandel. Kontakt en af vores dygtige medarbejdere allerede i dag og få en uforpligtende snak om din bolig.

Vi glæder os til at se dig og få en snak om dine ønsker og behov.

Mød os hos home Ballerup

Lone Bøegh Henriksen

CEO & Ansvarlig indehaver

45 93 24 44

lobh@home.dk

Christina Midtgaard

Partner & Ejendomsmægler, MDE

25 97 71 11

chrism@home.dk

Per Mørkenborg

Partner, Projektchef & Ejendomsmægler, MDE

22 65 65 25

perm@home.dk

Stefan Adelhardt

Salgschef & Projektansvarlig

20 45 44 84

stef@home.dk

Casper Trap

Ejendomsmægler, MDE

29 24 75 24

trap@home.dk

Malene Lundqvist Qvale

Køberrådgiver, Sagsbehandler & Ejendomsmægler, MDE

92 92 01 11

qvale@home.dk

Frederikke Berg Ewald

Salgstrainee

25 97 19 48

freb@home.dk

Jonathan Egmose Pedersen

Praktikant

Rune Lund Sørensen

Ejendomsmægler, MDE

92 92 23 93

ruso@home.dk

Sarah Koefoed Nelson

Ejendomsmægler, MDE

92 92 23 92

snel@home.dk

Åbningstider

Praktisk information