Nye metrostop bag prishop

Offentlig transport betyder meget for boligkøbere, men den nye metrolinje i København er allerede regnet ind i priserne med undtagelse af få lejligheder, mener home-mægler

4. oktober 2019

Københavnerne indviede deres nye metrolinje forleden, men Cityringen har allerede været et plus for lejlighedsejerne i en rum tid.

Det fortæller ejendomsmægler og indehaver Michael Hammerbak fra home Vesterbro og Home Christianshavn.

”Det er helt klart en gevinst her på Vesterbro, og der er set frem til det med spænding, ” siger home-mægler Michael Hammerbak:

”Men Metroen har været implementeret i priserne de seneste 1 ½ år, så åbningen kommer ikke til at betyde det store for prissætningen, med undtagelse af de få lejligheder, der har ligget helt tæt op af plankeværket til byggepladsen, og der taler vi om ganske få lejligheder. Men det har selvfølgelig været hårdt for den enkelte, så længe byggeriet har stået på.”

På Vesterbro er det især beboerne og de forretningsdrivende omkring Enghave Plads, der har været pakket helt ind og mest plaget af arbejdet, forklarer han og tilføjer, at de forretningsdrivende på pladsen har store forventninger til de potentielt mange nye kunder på grund af metroen.

Boligsiden.dk har også registreret, at lejlighedspriserne tidligere har flyttet sig efter åbningen af andre metrolinjer. Eksempelvis er Vanløse ’kørt’ fra priserne i Brønshøj, siden metroen kom til byen i 2003.

”Metroen har bestemt været et stort plus for Vanløse, ” forklarer ejendomsmægler Johan Bindner, indehaver af home Vanløse.

”Vi ved, at adgangen til offentlig transport betyder meget, når folk køber bolig. I maj måned lavede vi en undersøgelse blandt mere end tusind brugere af Boligsiden, hvor vi spurgte, hvor vigtigt det er med tog, metro eller bus i nærheden, når der skal vælges en bolig. 75 procent svarede, at det enten var vigtigt eller ligefrem afgørende. Derfor giver det god mening, at vi kan aflæse etableringen af metroen i prisstatistikkerne, ” siger kommunikationsdirektør Birgit Daetz i Boligsiden.

Cityring-linjen kører henover Østerbro og Nørrebro til Frederiksberg og videre til Vesterbro og indre by.


/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ Få VærdiTjek

Indtast info om dit hjem og få en mail med en vejledende salgspris direkte fra din lokale mægler indenfor et par hverdage.

Vent venligst imens vi uploader dine billeder. Det kan tage et par minutter, hvis billederne er store eller netforbindelsen er langsom.

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info


/ home Køberrådgivning

Udfyld dine kontaktinfo og skriv lidt omkring dine ønsker til en kommende bolig, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

  1. Eller

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder & inspiration om boligmarkedet 10-15 gange om året.
Du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.
NB! Efter du har tilmeldt dig, vil du modtage en e-mail med et link, hvor du skal bekræfte tilmeldingen.
Hvis du oplever problemer med tilmeldingen eller har spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på homeas@home.dk

Du er nu tilmeldt

Glæd dig til at få gode tips og nyheder via vores nyhedsbrev. Nu skal du bare læne dig tilbage og glæde dig!

Der skete en fejl!