Velkommen hos home Brædstrup-Østbirk

Din lokale ejendomsmægler

Vi har to flotte home forretninger i Horsens, og ydermere har vi et tæt samarbejde med home Odder, home Samsø, home Juelsminde & home Hedensted. Hos home Brædstrup-Østbirk hjælper vi dig trygt i hus med både boligkøb og boligsalg. home Brædstrup-Østbirk er et stærkt team med engagement, energi og erfaring inde for alle typer af ejendomssalg.

Her i forretningen er vi lokale mæglere og vi arbejder tæt sammen med vores mæglere i både Hedensted og Horsens, hvilket giver dig et væsentligt forspring i din bolighandel, når du skal købe eller sælge bolig i Brædstrup, Østbirk og omegn. Vores kompetente ejendomsmægler i Brædstrup-Østbirk sidder klar til at hjælpe dig, hvad enten du ønsker at sælge eller at købe bolig.

Vi har det lokale kendskab til boligmarkedet, og kan derfor fastsætte en realistisk pris på din bolig, samtidig tilbyder vi køberrådgivning. Vores køberrådgivere er specielt uddannede ejendomsmæglere, der udelukkende beskæftiger sig med rådgivning af købere.

Vi tilbyder en markant online og lokal markedsføring i forbindelse med køb og salg af villaer. Kundetilfredshed er essentielt for os. Gennem dialog og løbende informationer sørger vi for, at du føler dig tryg under hele salgsprocessen. Vi giver en sikker og tryg bolighandel.

Vi sælger villaer, fritidshuse og landbrugsejendomme, men har du et rækkehus, der skal sælges, kan du også trygt overlade opgaven til vores mægler med speciale i salg af rækkehuse i hele Brædstrup.

Vi har et tæt samarbejde med home Odder, home Samsø, home Hedensted, home Juelsminde, home Horsens-Nørregade & home Horsens - Vejlevej.

Kontakt os og lad os hjælpe dig med din bolighandel i Brædstrup og Østbirk.

Mød os hos home Brædstrup-Østbirk

Claus Bekker

Indehaver, Ejendomsmægler MDE og Valuar

Morten Skovbo Jakobsen

Daglig leder, Ejendomsmægler MDE

Cecilie Tougaard Vistisen (på barsel)

Ejendomsmægler MDE & Køberrådgiver m/Tryghedsmærke

Sabrina Slot Christiansen

Køberrådgiver m/Tryghedsmærke, Ejendomsmægler MDE

Claus Bekker

Morten Skovbo Jakobsen

Cecilie Tougaard Vistisen (på barsel)

Sabrina Slot Christiansen

Åbningstider

Praktisk information