Velkommen hos home Odder

Din lokale ejendomsmægler

home Odder er en del af home-kæden – Danmarks stærkeste ejendomsmægler

Vi har et tæt samarbejde med home Juelsminde, home Samsø, home Hedensted, home Brædstrup-Østbirk, home Horsens-Nørregade & home Horsens - Vejlevej. Dette samarbejde kommer dig som sælger til gode, da vores ejendomsmæglere i disse forretninger arbejder tæt sammen om dit boligsalg.

Vi har det, der skal til for at få solgt din bolig

Lad home Odder stå for din bolighandel. Hos os kan du altid få en ærlig og reel boligsnak. Vi kender boligmarkedet i lokalområdet bedre end nogen anden ejendomsmægler, og vi kan samtidig give dig den bedste boligrådgivning. Vi har kort fortalt kompetencerne, fagligheden og erfaringen til at få din bolighandel sikkert i hus.

Vi tilbyder en stærk markedsføring af din bolig gennem annoncering på nettet og i vores forretning. Vi tilbyder bl.a. boligvideo, områdevideo og skolevideo. 

Find dit nye hjem hos os

Leder du efter drømmeboligen? Kom ind i vores flotte forretning, og lad os vise dig vores mange attraktive boliger, som vi har til salg i Odder, Saksild, Rørth, Hov, Gylling, Hundslund, samt mange andre populære steder. Se også boligerne på vores home.dk

I forbindelse med køb af bolig tilbyder vi home køberrådgivning. Vi har køberrådgivere, som udelukkende beskæftiger sig med rådgivning af købere. Tag en uforpligtende snak med en køberrådgiver om, hvilke fordele du kan opnå ved køb af bolig.

Mød os hos home Odder

Claus Bekker

Indehaver, Ejendomsmægler MDE og Valuar

Jesper Lund

Daglig leder, Ejendomsmægler MDE

Sebastian Tønnesen

Ejendomsmægler MDE

Cecilie Tougaard Vistisen (på barsel)

Ejendomsmægler MDE & Køberrådgiver m/Tryghedsmærke

Sabrina Slot Christiansen

Køberrådgiver m/Tryghedsmærke, Ejendomsmægler MDE

Julie Bay Sandholt Jacobsen

Trainee

Claus Bekker

Jesper Lund

Sebastian Tønnesen

Cecilie Tougaard Vistisen (på barsel)

Sabrina Slot Christiansen

Julie Bay Sandholt Jacobsen

Åbningstider

Praktisk information