Velkommen hos home Juelsminde

Din lokale ejendomsmægler

Vi har to flotte home forretninger i Horsens, og ydermere har vi et tæt samarbejde med home Odder, home Samsø & home Hedensted. Hos home Juelsminde hjælper vi dig trygt i hus med både boligkøb og boligsalg. home Juelsminde er et stærkt team med engagement, energi og erfaring inde for alle typer af ejendomssalg.

Her i forretningen er vi lokale mæglere i Juelsminde, og arbejder tæt sammen med vores mæglere i både Hedensted og Horsens, hvilket giver dig et væsentligt forspring i din bolighandel, når du skal købe eller sælge villa på Juelsminde halvøen. Vores kompetente ejendomsmægler i Juelsminde sidder klar til at hjælpe dig, hvad enten du ønsker at sælge eller at købe bolig.

Vi har det lokale kendskab til boligmarkedet, og kan derfor fastsætte en realistisk pris på din bolig, samtidig tilbyder vi køberrådgivning. Vores køberrådgivere er specielt uddannede ejendomsmæglere, der udelukkende beskæftiger sig med rådgivning af købere.

Vi tilbyder en markant online og lokal markedsføring i forbindelse med køb og salg af villaer. Kundetilfredshed er essentielt for os. Gennem dialog og løbende informationer sørger vi for, at du føler dig tryg under hele salgsprocessen. Vi giver en sikker og tryg bolighandel.

Vi sælger villaer, fritidshuse og landbrugsejendomme, men har du et rækkehus, der skal sælges, kan du også trygt overlade opgaven til vores mægler med speciale i salg af rækkehuse i hele Juelsminde.

Vi har et tæt samarbejde med home Odder, home Samsø, home Brædstrup-Østbirk, home Hedensted, home Horsens-Nørregade & home Horsens - Vejlevej.

Kontakt os og lad os hjælpe dig med din bolighandel i Juelsminde.

Mød os hos home Juelsminde

Claus Bekker

Indehaver, Ejendomsmægler MDE og Valuar

Malene Juul

Vurderingschef, Ejendomsmægler MDE

Christian Flesner

Ejendomsmægler MDE

Pernille Lauritsen

Ejendomsmægler MDE

Cecilie Tougaard Vistisen

Ejendomsmægler MDE & Køberrådgiver m/Tryghedsmærke

Sabrina Slot Christiansen

Køberrådgiver m/Tryghedsmærke, Ejendomsmægler MDE

Sarah Fynbo

Salgskoordinator

Malte R. Schulz

Trainee

Claus Bekker

Malene Juul

Christian Flesner

Pernille Lauritsen

Cecilie Tougaard Vistisen

Sabrina Slot Christiansen

Sarah Fynbo

Malte R. Schulz

Åbningstider

Praktisk information