Velkommen hos home Hedensted

Din lokale ejendomsmægler

Vores kompetente ejendomsmæglere i Hedensted sidder klar til at hjælpe dig, hvad enten du ønsker at sælge eller at købe. Vores mæglere har det lokale kendskab til boligmarkedet i Hedensted, og de kan derfor fastsætte en realistisk pris på din bolig.

Kundetilfredshed er essentielt for os! Gennem dialog og løbende informationer sørger vi for, at du føler dig tryg under hele salgsprocessen. Vi sørger, kort fortalt, for en sikker og tryg bolighandel.

Vi laver en markant og lokal markedsføring af din bolig både på nettet og via boligudstillingen i vores forretning på Vesterbrogade samt vores udstilling på Vestergade i Løsning. Som en del af markedsføringen tilbyder vi Boligvideo, områdevideo og skolevideo. Vi samarbejder naturligvis med professionelle fotografer, som sørger for at tage flotte billeder af boligen, således, at den bliver præsenteret fra den bedste side, når den markedsføres.

Find drømmeboligen på home.dk eller i vores lyse og velindrettede forretning. Lige nu har vi boliger til salg i Hedensted, Daugård, Ølsted, Løsning og Øster Snede.

Vi kan også tilbyde køberrådgivning. Vores køberrådgivere er specielt uddannede ejendomsmæglere, der udelukkende beskæftiger sig med rådgivning af købere. Vi har bl.a. hjulpet Line, der er kommet med følgende udtalelse:

"Jakob hjalp med rådgivning i forbindelse med mit boligkøb. Han havde styr på alle de mange dokumenter og lavede en god gennemgang af de punkter jeg skulle være opmærksom på. Han gjorde desuden opmærksom på et punkt i tilstandsrapporten og anbefalede mig at få det undersøgt. Da det viste sig at være værre end beskrevet i tilstandsrapporten fik jeg et yderligere nedslag i købsprisen. Jeg har været meget glad for Jakobs hjælp". (Line, 24. april 2024)

 

Vi har et tæt samarbejde med home Juelsminde, home Horsens-Nørregade, home Horsens - Vejlevej, home Odder, home Brædstrup-Østbirk & home Samsø. Gennem dette samarbejde har vi skabt et godt lokalt netværk - til fordel for dig som kunde.

Mød os hos home Hedensted - Løsning

Claus Bekker

Indehaver, Ejendomsmægler MDE og Valuar

Jakob Præstegaard Boesen

Daglig leder, ejendomsmægler MDE

Frederik Pedersen

Ejendomsmægler MDE

Cecilie Tougaard Vistisen

Ejendomsmægler MDE & Køberrådgiver m/Tryghedsmærke

Kamilla Laursen

Salgskoordinator

Sabrina Slot Christiansen

Køberrådgiver m/Tryghedsmærke, Ejendomsmægler MDE

Claus Bekker

Jakob Præstegaard Boesen

Frederik Pedersen

Cecilie Tougaard Vistisen

Kamilla Laursen

Sabrina Slot Christiansen

Åbningstider

Praktisk information