Erhverv til salg
Erhverv - Investering

Kpt Andersens Gade 23B, 8700 Horsens

154 m2 boligudlejningsejendom

Kontant 1.595.000 kr.


 Har du allerede en portefølje af ejendomme eller ønsker du at kommer godt i gang med at sikre din pension - så kig på denne ejendom!

Byhuset er beliggende i den skønne Kpt. Andersens Gade og er en del af et dobbelthus. Generelt er området gennem det seneste årti gennemgået en større byfornyelse. Området er attraktivt med nem adgang udad byen for pendleren med krav om nærhed til motorvejen, samt kort afstand til Horsens Banegård. Dertil kommer gåafstand byens centrale del med diverse spisesteder, cafeer og detailbutikker.
Ejendommen er moderniseret med tag og 2 nye altaner i galvaniseret stål – et absolut plus for en ejendom som denne.

Denne præsentable rødstenssendom er opdelt i 2 lejligheder på henholdsvis 82 m2 i stueplan og 72 m2 på 1.salen – samlet set giver ejendommen mulighed for en bruttoleje i omegnen af 10000 kr. pr. mdr. plus forbrug.

Stuelejligheden er indrettet med entre som samtidig fungere som fordeling til lejlighedens øvrige rum. Nydeligt køkken med mindre spiseplads – her mangler den sidste finish, men kan nemt laves. Badeværelse med bruseniche og toilet. Soveværelse med udgang til nyere altan. Opholdsstue med god plads til både spisebord og tv-stue. Stort værelse – alt i alt en rigtig pæn lejlighed.

Boligens første sals lejlighed er indrettet med pænt køkken i hvide elementer. Soveværelse med udgang til altan – her er der plads til 2 stole og cafebordet. Opholdstue i åben forbindelse til spisestuen – sidstnævnte kan nemt lave til ekstra værelse lig stuelejligheden.

Kælderen er indrettet med flere disponible rum – herunder vaskekælder.

Er du i markedet for en god investering i en sund ejendom så bør denne tages i betragtning
Til boligen hører endvidere en dejlig have der er udlagt i græs

Økonomi

Kontantpris

1.595.000 kr.

Afkast

5.61 %

Lejeindtægt

132.000 kr.

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Morten Skovbo Jakobsen
home Brædstrup-Østbirk

Daglig leder, Ejendomsmægler MDE

skovbo@home.dk

70602112

70602112