Menu

home Horsens - Vejlevej

Åbningstider

Luk åbningstider

Velkommen hos home Horsens-Vejlevej

Vi har to flotte home forretninger i Horsens, og ydermere har vi et tæt samarbejde med home Odder/Samsø samt home Hedensted.

Når du sætter din bolig til salg hos home Horsens – Vejlevej, er du sikret kompetent og professionel rådgivning i forbindelse med dit boligsalg. Vores ejendomsmæglere har et stort lokalkendskab og kan på den baggrund fastsætte en ærlig, reel og realistisk vurdering af din bolig.

En høj kundetilfredshed er vigtig for os. Gennem korrespondancer og løbende information sørger vi for, at du føler dig tryg under hele salgsprocessen. Lad derfor trygt din lokale ejendomsmægler i Horsens stå for dit boligsalg.

Effektiv markedsføring

Vi samarbejder med professionelle fotografer, når boligen skal sælges således, at den fremstilles fra den bedste og flotteste side, når den skal markedsføres. Vi tilbyder effektiv markedsføring af din bolig online og i vores forretning på Vejlevej.

Boligvideo, områdevideo og skolevideo bliver anvendt i forbindelse med markedsføringen online, og som en ekstra salgshjælp tilbyder vi et skitseforslag til mulige arkitektoniske forbedringer af din bolig, som sker i samarbejde med X-bo arkitekter.

Hvis du står og mangler hjælp til at købe bolig, kan vi også hjælpe. Vi samarbejder med en køberrådgiver fra en af de andre home forretninger. Tag en uforpligtende snak med en køberrådgiver om, hvordan vi kan hjælpe dig sikkert i hus.

Kontakt os

Kom forbi vores forretning og få en kop kaffe, så kan vi få en snak om boligmarkedet, eller vores ejendomsmægler kan vise dig boliger, som matcher dine behov og ønsker. Lige nu har vi mange spændende boliger til salg i Horsens, Tyrsted, Torsted, Højvangskvarteret, Bygholmkvarteret, Stensballe m.fl. Du kan naturligvis også kontakte os på telefon: 75 62 82 00.

Vi glæder os til at få en snak med dig.

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

 • Et servicemindede team

  "Vi er bare rigtig godt tilfredse med HOME. Et ungt friskt og meget serviceminded team".

  Karen og Preben Rasmussen

 • Godt samarbejde

  "home har gjort et godt stykke arbejde med at få huset solgt. Vi har været utroligt glade for den kontakt, vi har haft hele vejen igennem og vil gerne takke home for et godt samarbejde! Vi vil helt sikkert bruge home Horsens til boligsalg igen".

  Inger Jensen

 • Professionelt arbejde

  "Jeg har købt gennem home flere gange og hver gang oplever vi et professionelt arbejde, hvor man som køber står med følelsen af seriøsitet og engagement - jeg kan varmt anbefale home både til købere og sælgere."

  Kenneth Dalsgaard

 • God service

  Vi er rigtig glade for samarbejdet med home Horsens i forbindelse med købet af vores hus. Jannik er meget imødekommende og fik skabt en god stemning mellem sælgeren og os. Vi har oplevet en god service og fleksibilitet fra homes side i forhold til fremvisninger og telefonisk kontakt. Vi ser frem til at overtage huset med de nye projekter og oplevelser det giver!

  Michael Lave

Praktisk information

Udfyld info om boligen, du ønsker at få vurderet.

En gratis salgsvurdering er en ydelse vi tilbyder til dig, som overvejer at sælge din bolig hos home. Vi laver også gerne vurderinger til andre formål, eksempelvis familieoverdragelse, belåning m.v. Vilkårene aftales med ejendomsmægleren inden vurderingen foretages.

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Opret køberkartotek

Kom i KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser

Du skal sige ja til at home gerne må kontakte dig pr. e-mail, når der er nye boliger til salg.

Du skal sige ja til at home godt må kontakte dig for at hjælpe dig med at finde en bolig.