Menu

home Horsens - Nørregade

Åbningstider

Luk åbningstider

Velkommen hos home Horsens-Nørregade

Vi har to flotte home forretninger i Horsens, og ydermere har vi et tæt samarbejde med home Odder/Samsø samt home Hedensted.

Når du sætter din bolig til salg hos home Horsens – Nørregade, er du sikret kompetent og professionel rådgivning i forbindelse med dit boligsalg. Vores ejendomsmæglere har et stort lokalkendskab og kan på den baggrund fastsætte en ærlig, reel og realistisk vurdering af din bolig.

En høj kundetilfredshed er vigtig for os. Gennem korrespondancer og løbende information sørger vi for, at du føler dig tryg under hele salgsprocessen. Lad derfor trygt din lokale ejendomsmægler i Horsens stå for dit boligsalg.

Vi samarbejder med professionelle fotografer, når boligen skal sælges således, at den fremstilles fra den bedste og flotteste side, når den skal markedsføres. Vi tilbyder effektiv markedsføring af din bolig online og i vores forretning på Vejlevej.

Boligvideo, områdevideo og skolevideo bliver anvendt i forbindelse med markedsføringen online, og som en ekstra salgshjælp tilbyder vi et skitseforslag til mulige arkitektoniske forbedringer af din bolig, som sker i samarbejde med Xbo arkitekter.

Vi samarbejder med en køberrådgiver i en anden home forretning, og vi kan derfor tilbyde dig kyndig rådgivning, når du ønsker at købe bolig. Køberrådgivning tilbydes af erfarne ejendomsmæglere, der er særligt uddannede, i at rådgive købere. Tag en uforpligtende snak med en køberrådgiver om, hvilke fordele du kan opnå ved køb af bolig med en home køberrådgiver.

Kom forbi vores forretning og få en kop kaffe, så kan vi få en snak om boligmarkedet, eller vores ejendomsmægler kan vise dig boliger, som matcher dine behov og ønsker. Lige nu har vi mange spændende boliger til salg i Horsens, Tyrsted, Torsted, Højvangskvarteret, Bygholmkvarteret, Stensballe m.fl. Du kan naturligvis også kontakte os på telefon: 75 62 82 00.

Vi glæder os til at få en snak med dig.

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

 • Et servicemindede team

  "Vi er bare rigtig godt tilfredse med HOME. Et ungt friskt og meget serviceminded team".

  Karen & Preben Rasmussen

 • Godt samarbejde

  "home har gjort et godt stykke arbejde med at få huset solgt. Vi har været utroligt glade for den kontakt, vi har haft hele vejen igennem og vil gerne takke home for et godt samarbejde! Vi vil helt sikkert bruge home Horsens til boligsalg igen".

  Inger Jensen

 • Professionelt arbejde

  "Jeg har købt gennem home flere gange og hver gang oplever vi et professionelt arbejde, hvor man som køber står med følelsen af seriøsitet og engagement - jeg kan varmt anbefale home både til købere og sælgere."

  Kenneth Dalsgaard

 • God service

  "Vi er rigtig glade for samarbejdet med home Horsens i forbindelse med købet af vores hus. Jannik er meget imødekommende og fik skabt en god stemning mellem sælgeren og os. Vi har oplevet en god service og fleksibilitet fra homes side i forhold til fremvisninger og telefonisk kontakt. Vi ser frem til at overtage huset med de nye projekter og oplevelser det giver".

  Michael Lave

Praktisk information

Bestil salgsvurdering

Udfyld dine kontaktoplysninger og info om boligen, du gerne vil have vurderet, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes

Bolig info

Når du bestiller en salgsvurdering, giver du tilladelse til at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en dialog om salg af boligen.

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du siger ja til at komme i home KøberKartotek, accepterer du, at home må sende dig mails, når der er boliger, som opfylder dine ønsker.