Velkommen hos home Aalborg Østerbro

Din lokale ejendomsmægler

Når du sætter din bolig til salg hos home Aalborg Østerbro, kan du være sikker på, at vi gør vores ypperste, for at din bolig bliver solgt hurtigst muligt. Vi sørger for at få markedsført din bolig markant, dvs. den bliver markedsført i vores forretninger, i de lokale aviser og på Facebook m.m.

Vi er en ung butik, med et rutineret mæglerteam – derfor kan du derfor roligt overlade din bolighandel til os.

Find os på Østerbro brygge

home Aalborg Østerbro er beliggende i flot ny opført ejendom på Østerbro brygge. Her finder du et væld af spændende boliger til salg. Se boligerne her eller på home.dk.

Hos home Aalborg Østerbro sælger vi forskellige typer boliger, herunder projektsalg, villaer, ejerlejligheder, andelsboliger og rækkehuse. Disse boliger har vi til salg i bydelene og forstæderne: Kærby, Vejgaard, Gug, Visse, Sønder Tranders, Hasseris m.fl.

Vi er én blandt fem home forretninger i Aalborg, og på den baggrund er vi en del af et stort netværk, hvor vi arbejder tæt sammen om din bolighandel. Vores ejendomsmæglere er altid opdaterede på, hvad der rører sig i lokalområdet, og vi kender derfor boligmarkedet i Aalborg og opland bedre end de fleste.

Få også hjælp til køb af bolig

I forbindelse med køb af bolig, tilbyder vi home køberrådgivning. Vi har køberrådgivere, som udelukkende beskæftiger sig med rådgivning af købere. Tag en uforpligtende snak med en køberrådgiver om, hvilke fordele du kan opnå ved køb af bolig.

Vores mæglere er meget fleksible, når det drejer sig om fremvisninger og møder – de er altid tilgængelige, når du har brug for dem.

Ring derfor til os på telefon: 98189900. Vi glæder os til at høre, hvad vi kan gøre for dig.

 

Mød os hos home Aalborg Østerbro

Claus Barrett

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

Peter Hjortlund

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

Peter Munch

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

Emil Pallisgaard Larsen

Partner, Ejendomsmægler, MDE

Steffen Lykke Albrechtsen

Partner, Ejendomsmægler, MDE

Louise Peis Andersen

Trainee

Pia Havbro

Claus Barrett

Peter Hjortlund

Peter Munch

Emil Pallisgaard Larsen

Steffen Lykke Albrechtsen

Louise Peis Andersen

Pia Havbro

Åbningstider

Praktisk information