Velkommen hos home Blokhus

Din lokale ejendomsmægler

Hos home Blokhus har vi sommerhuse, villaer til helårs- og fritidsbrug, ejerlejligheder, rækkehuse og landejendomme til salg.

Vi udfører meget gerne en gratis salgsvurdering!

Vælger du at sætte til salg, arbejder vi ud fra konceptet, ”solgt eller gratis”, hvilket betyder, at du ikke betaler, hvis din bolig ikke sælges.

Hver enkelt ejendomsmægler i virksomheden gør en dyd ud af at sørge for, at du som kunde er tilfreds og føler dig informeret og sikker i alle bolighandlens faser.

Hos home Blokhus er vi meget opmærksomme på det lokale marked. Vores kompetente og meget erfarne ejendomsmæglere er også velbekendte med omkringliggende byer og områder som: Hune, Rødhus, Kryle, Pirup, Bredbjerg, Saltum, Pandrup og Kaas.

Få også hjælp til køb af bolig

Vi samarbejder med en køberrådgiver i en anden home forretning og kan derfor tilbyde dig kyndig rådgivning, når du ønsker at købe bolig. Køberrådgivning tilbydes af erfarne ejendomsmæglere, der er særligt uddannede i, at rådgive købere.

Kontakt os i dag - eller kig ind forbi forretningen

Leder du efter ny bolig, eller ønsker du eksempelvis at købe sommerhus eller grund – tag da endelig kontakt til os allerede i dag. Vi har ejendomsmæglere klar til at assistere dig og svare på de spørgsmål, du har. Hos home Blokhus er vi altid villige til at tage en uforpligtende snak om din boligsituation.

Mød os hos home Blokhus

Claus Barrett

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

Jeppe Egelund Straarup

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

Søren Bendtsen

Salg og vurdering

Louise Peis Andersen

Trainee

Pia Havbro

Køberrådgiver

Claus Barrett

Jeppe Egelund Straarup

Søren Bendtsen

Louise Peis Andersen

Pia Havbro

Åbningstider

Praktisk information