Velkommen hos home Blåvand

Din lokale ejendomsmægler

Vores ejendomsmæglere i Blåvand er din lokale ejendomsmægler, hvad enten du skal sælge eller købe en bolig i og omkring Blåvand. Vores mæglere kender lokalområdet som deres egen bukselomme og er eksperter inden for bolighandel i Blåvand og opland.

Vi har et veluddannet personale med mange års erfaring, og vi kan derfor garanterer dig, at din ejendomsmægler i Blåvand hjælper dig trygt gennem en bolighandel.

Vores mæglere er specialister i alle faser af en bolighandel, og vi tilbyder både salg af såvel fritidshuse som helårsboliger. Hvad enten du søger det ene eller det andet, så ligger home Blåvand centralt for salg af begge. Vi tilbyder køb eller salg ved sommerhusområder såsom Henne Strand, Houstrup, Holmsland Klit og Ringkøbing Fjord.

Derudover samarbejder vores mæglere med en køberrådgiver, og kan derfor tilbyde dig kyndig rådgivning, når du ønsker at købe bolig. Køberrådgivning tilbydes af erfarne ejendomsmæglere, der er særligt uddannede i, at rådgive købere.

Er du interesseret i at få solgt din bolig gennem home Blåvand? Så kontakt en af vores erfarne ejendomsmæglere allerede i dag. Kom gerne forbi vores forretning og få en uforpligtende snak med os.

Du finder vores forretning i hjertet af Blåvand.

Mød os hos home Blåvand

Alfred Larsen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

Karsten Hansen

Salgschef & Vurderingsspecialist for RD

Simon Tryk Christiansen

Ejendomsmægler

Gitte Tribler Albertsen

Sagsbehandler

Martin Zweidorff Bækhave

Salg og vurdering

Alfred Larsen

Karsten Hansen

Simon Tryk Christiansen

Gitte Tribler Albertsen

Martin Zweidorff Bækhave

Åbningstider

Praktisk information