Klintingvej 80, 6830 Nørre Nebel

181 m2 villa

Kontant 2.995.000 kr.

EJENDOM SOM SKAL OPLEVES!


Sjældent udbudt med 3 ha. jord og direkte op til skovområde.

EN EJENDOM SOM SKAL OPLEVES!
Sjældent udbudt ejendom fra 2007, tæt ved Nørre Nebel, og helt igennem betagende natur.
Beliggende lige op til fantastisk skovområde ligger denne fantastiske ejendom, som er opført i 2007 og hvor alle detaljerne hele vejen igennem er tænkt over ned til mindste detalje. 
Der kan bl.a. nævnes et par af de fantastiske tiltag, som huset har at byde på, er gulvvarme i hele huset, genvækst, snedkerkøkken, solcelleanlæg og jordvarme.
Huset er hele 181 kvadratmeter på en 3 ha. stor grund, hvor der er mulighed for bl.a. hestehold. Dertilhørende er en stor 118 kvadratmeter garage med stor el port, tilhørende værksted m.m., hvorfra hobbyerne kan udleves.
Indvendigt bliver du mødt af et fantastisk bryggers med snedkerelementer og masser af skabsplads.
Dernæst bliver du mødt af husets fantastiske snedkerkøkken i stilren og tidsløst design med alt hvad er moderne køkken har at byde på. Køkkenet ligger i åben forbindelse med stue og spiseområdet, som har masser af plads, dejligt lysindfald fra ovenlysvinduerne, samt udgang til terrassen. 

Stue og køkken-alrummet fungere som et helt igennem fantastisk hjerterum, idet der både er værelser og badeværelser på hver side af køkken-alrummet, samt den udgang til terrassen, som gør at rummet binder hele huset, samt den tilhørende terrasse sammen.

I den ene ende finder man et stort badeværelse med klinker på gulv og væg, samt bruseniche og badeværelseselementer i samme snedkerdesign. Derudover har du soveværelset med masser af skabsplads, samt et kontor/værelse i denne ende.
I husets anden ende har du et mindre gæstebadeværelse, samt 3 soveværelser, hvoraf ene af dem er udnyttet som legerum og en anden er med hems.
Huset har samtidig er fin carport med tilhørende værksted.
Her får du altså en helt igennem fantastisk ejendom for dem som ønsker plads om sig, i den skønne natur som området har at byde på, uden at skulle gå på kompromis med levestandarden, da du her får et topklasse hus, hvor alle detaljerne er tænkt over.

6Antal rum
2007Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

2.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.276 kr.

Udbetaling

150.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

17,293 / 13.820 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Alfred Larsen
home Nr. Nebel

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

alar@home.dk

75288622

75288622