Velkommen hos home Nørre Nebel

Din lokale ejendomsmægler

Vores ejendomsmæglere i Nr. Nebel byder dig velkommen i vores forretning.
Her arbejder vores mæglere hver dag hårdt på at indfri dine boligdrømme.

Din ejendomsmægler i Nr. Nebel kan tilbyde dig en tryghed i din bolighandel, hvad enten du skal sælge eller købe en bolig. Vi er specialister i salg af alle boligtyper, som bl.a. skyldes vores veluddannede personale og ikke mindst vores store lokalkendskab.

Vores mæglere har et stærkt samarbejde på tværs af vores to forretninger og bestræber os altid på, at give dig en god oplevelse i forbindelse med dit boligkøb.

Vi dækker et stort område langs den jyske vestkyst fra Blåvand/Ho i Syd til Hvide Sande i Nord samt langs den sydlige del af Ringkøbing Fjord mellem Nr. Nebel og Tarm fra vores to mæglerforretninger home Nr. Nebel og home Blåvand.

Vores ejendomsmægler i Nr. Nebel vil meget gerne vise dig alle de spændende boliger, vi har til salg i vores område. Kom ind og få en uforpligtende snak med os, og lad os sammen finde netop den bolig, der passer bedst til dine behov.

Så uanset om du søger en nyt hjem eller fritidshus, eller overvejer at sælge, er vi klar til at rådgive dig. Ring, mail eller kom ind og hils på vores mæglere i vores forretning i Nr. Nebel. Vi ser frem til at møde dig.

Mød os hos home Nr. Nebel

Alfred Larsen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

Karsten Hansen

Salgschef

Simon Tryk Christiansen

Ejendomsmægler MDE

Gitte Tribler Albertsen

Sagsbehandler

Hanne Jørgensen

Intern sælger

Jytte Fuglsang

Intern sælger

Martin Zweidorff Bækhave

Salg og vurdering

Alfred Larsen

Karsten Hansen

Simon Tryk Christiansen

Gitte Tribler Albertsen

Hanne Jørgensen

Jytte Fuglsang

Martin Zweidorff Bækhave

Åbningstider

Praktisk information