Velkommen hos home Tarup

Din lokale ejendomsmægler

Vores ejendomsmæglere i Tarup og Odense NV byder dig velkommen i vores forretning. Her arbejder vores mæglere hver dag hårdt på at indfri boligdrømme.

Vores ejendomsmæglere i Tarup og Odense nord vest er specialister i alle faser af en bolighandel. Det skyldes bl.a. vores veluddannede personale og ikke mindst vores mange års erfaring med salg af boliger i og omkring Tarup og det øvrige Odense nord vest. Vores kendskab til byen og oplandet giver dig en stor fordel, når du skal vælge en mægler til salg eller køb af en bolig.

Kompetent og professionel rådgivning

Når du sætter din bolig til salg hos home Tarup, er du sikret kompetent og professionel rådgivning i forbindelse med dit boligsalg. Vores mæglere ønsker at give dig den bedste oplevelse. Vi bestræber os derfor altid på, at tilbyde dig den bedste service og den bedste rådgivning uanset, om det drejer sig om køb eller salg af bolig. Vi prioriterer tryghed og arbejder hver dag hårdt på at opnå høj kundetilfredshed.

Vi vil meget gerne vise dig alle de spændende boliger, vi har til salg. Kom ind og få en uforpligtende snak med os i forretningen, og lad os sammen finde netop den bolig, der passer bedst til dine behov.

Tag kontakt til os i dag og få en snak om din boligsituation. Vores mæglere står klar til at assistere dig i dit boligsalg eller boligkøb – vi glæder os til at høre fra dig!

Mød os hos home Tarup

Jakob Nielsen

Ejendomsmægler MDE, Indehaver, Køberrådgiver

Morten Nielsen

Ejendomsmægler MDE, Indehaver

Frederik Krebs Jørgensen

Ejendomsmægler MDE

Ole Errebo

Ejendomsmægler MDE

Per Nielsen

Ejendomsmægler & Valuar, MDE

Vivian Haenschke

Chefsekretær og regnskab

Gitte Rosa Thomsen

Salg- og sagskoordinator

Sabine Ingeman Rasmussen

Salg og vurdering

Aksel Bak

Studiemedhjælper

Jakob Nielsen

Morten Nielsen

Frederik Krebs Jørgensen

Ole Errebo

Per Nielsen

Vivian Haenschke

Gitte Rosa Thomsen

Sabine Ingeman Rasmussen

Aksel Bak

Åbningstider

Praktisk information