Velkommen hos home Hunderup

Din lokale ejendomsmægler

Vi er et team bestående af erfarne ejendomsmæglere i Hunderup med et stort lokalkendskab og en god lokal forankring. Det betyder, at du får fordelen af vores lokalkendskab ved vurdering og prisfastsættelse af din bolig. Vi er veluddannede og erfarne mæglere, som står klar til at hjælpe dig med dine boligdrømme.  

Vores mæglere brænder for det de laver, og sætter en ære i at være kompetente, engagerede og tilgængelige. Vi har mange års erfaring med bolighandel i Hunderup og det sydlige Odense, og kan derfor garantere, at din ejendomsmægler i Hunderup giver en service, der har fokus på både kvalitet og tryghed.

Vi står parat til at hjælpe dig

Vi vil meget gerne vise dig alle de spændende boliger, vi har til salg. Kom ind og få en snak med os, og lad os sammen finde netop den bolig, der passer bedst til dine behov.

Har du spørgsmål til lokalområdet, kan vi helt sikkert hjælpe. Vi hører ofte om de små hyggelige lejligheder og de skønneste liebhaverboliger før nogen andre.

Så uanset, om du søger en ny bolig eller overvejer at sælge, er vi klar til at rådgive dig. Ring, mail eller kom ind i forretningen. Vi glæder os til at se dig og få en snak om dine ønsker og behov.

 

Mød os hos home Hunderup

Jakob Nielsen

Ejendomsmægler MDE, Indehaver, Køberrådgiver

Morten Nielsen

Ejendomsmægler MDE, Indehaver

Frederik Krebs Jørgensen

Ejendomsmægler MDE

Ole Errebo

Ejendomsmægler MDE

Per Nielsen

Ejendomsmægler & Valuar, MDE

Vivian Haenschke

Chefsekretær og regnskab

Gitte Rosa Thomsen

Salg- og sagskoordinator

Sabine Ingeman Rasmussen

Salg og vurdering

Aksel Bak

Studiemedhjælper

Jakob Nielsen

Morten Nielsen

Frederik Krebs Jørgensen

Ole Errebo

Per Nielsen

Vivian Haenschke

Gitte Rosa Thomsen

Sabine Ingeman Rasmussen

Aksel Bak

Åbningstider

Praktisk information