Velkommen hos home Odense Syd-Øst

Din lokale ejendomsmægler

Hos home Odense Syd-Øst er du garanteret professionel behandling i alle aspekter af en bolighandel. Vi sørger, kort fortalt, for en tryg og sikker bolighandel.

Vi besidder en høj ekspertise inden for salg af alle typer af ejendomme i vort lokalområde, hvilket dels skyldes vores mange års mæglererfaring og dels vores veluddannede ejendomsmæglere.

Vores tætte samarbejde med de øvrige to home forretninger i byen sikrer dig en god kundeoplevelse, hvad enten du ønsker at købe eller at sælge.

Stor erfaring i det lokale

Mæglernes indgående lokalkendskab gør, at vi kender til charmen og kvaliteterne ved kvartererne og områderne i Odense og opland.  Vi formidler køb og salg af villaer, ejerlejligheder, landejendomme, sommerhuse og grunde i hele byen, herunder Holluf Pile, Tornbjerg, Agedrup, Allerup, Birkum, Hjallese og Vollsmose m.fl.

Sætter du din bolig til salg hos os, garanterer vi målrettet annoncering og profilering, en aktiv salgsindsats, og at der er sammenhæng mellem det, vi siger, og det vi gør.

Grundig og uvildig køberrådgivning

I forbindelse med køb af bolig, tilbyder vi home køberrådgivning. Vi har køberrådgivere, som udelukkende beskæftiger sig med rådgivning af købere. Tag en uforpligtende snak med en køberrådgiver om, hvilke fordele du kan opnå ved køb af bolig i Odense-området.

Drømmeboligen kan du finde via vores store køberkartotek eller ved at se boligudstilling i vores forretning på Ørbækvej 101. Ønsker du fremvisning af en bolig eller blot en uforpligtende boligsnak, så kontakt vores ejendomsmægler på telefon: 65904080.

 

Mød os hos home Odense Syd-Øst

Jakob Nielsen

Ejendomsmægler MDE, Indehaver, Køberrådgiver

Morten Nielsen

Ejendomsmægler MDE, Indehaver

Emil Emre Celik

Ejendomsmægler MDE

Frederik Krebs Jørgensen

Ejendomsmægler MDE

Ole Errebo

Ejendomsmægler MDE

Per Nielsen

Ejendomsmægler & Valuar, MDE

Vivian Haenschke

Chefsekretær og regnskab

Gitte Rosa Thomsen

Salg- og sagskoordinator

Sabine Ingeman Rasmussen

Salg og vurdering

Aksel Bak

Studiemedhjælper

Jakob Nielsen

Morten Nielsen

Emil Emre Celik

Frederik Krebs Jørgensen

Ole Errebo

Per Nielsen

Vivian Haenschke

Gitte Rosa Thomsen

Sabine Ingeman Rasmussen

Aksel Bak

Åbningstider

Praktisk information