Velkommen hos home Horsens-Vejlevej

Din lokale ejendomsmægler

Salg af bolig i Horsens og omegn

Når du sætter til salg hos home Horsens – Vejlevej, er du sikret kompetent og professionel rådgivning i forbindelse med salget. Her kan du altid finde en ejendomsmægler med et stort lokalkendskab som på den baggrund kan fastsætte en ærlig, reel og realistisk vurdering af dit hus , ejerlejlighed, andelsbolig, rækkehus, fritidshus eller landejendom i og omkring Horsens.

Vi har et meget tæt samarbejde med home Odder, home Samsø, home Hedensted, home Brædstrup-Østbirk, home Juelsminde & selvfølgelig også home Horsens – Vejlevej i Sydbyen som alle har samme indehaver.

Horsens og omegn er fortsat i en rivende udvikling

Fra kommunens side har man i en årrække haft stærkt fokus på udvikling af kulturlivet og andre tilbud i et forsøg på at tiltrække tilflyttende familier, og det kan man godt mærke i byen. Masser af nye boligområder som har oplevet stor geografisk udvidelse over en kort årrække. Vi har kendskab til områderne og er klar til at rådgive dig uanset om det er køb eller salg af din bolig.

Vi ønsker en høj kundetilfredshed

En høj kundetilfredshed er vigtig for os. Gennem løbende information sørger vi for, at du føler dig tryg under hele salgsprocessen. Lad derfor trygt din lokale ejendomsmægler i Horsens stå for dit boligsalg.

Vi samarbejder med professionelle fotografer, når boligen skal sælges således, at den vises fra den bedste og flotteste side, når den skal markedsføres til de kommende købere. Vi tilbyder effektiv markedsføring af din bolig online og i vores forretning på Vejlevej og I Nørregade.

Boligvideo og områdevideo bliver anvendt i forbindelse med markedsføringen online.

Få også grundig og uvildig køberrådgivning

Vi har egen køberrådgiver i Horsens, og kan derfor tilbyde kyndig rådgivning, når du ønsker at købe bolig. Køberrådgivning tilbydes af vores erfarne køberrådgiver, der er særligt uddannet i at rådgive købere. Tag en uforpligtende snak med vores køberrådgiver om, hvilke fordele du kan opnå ved køb af bolig med en home køberrådgiver i Horsens.

Salg eller køb af bolig i Horsens og omegn

Vores ejendomsmæglere i Horsens står klar til at hjælpe dig ved salg og køb af bolig i Horsens og omegn. Kontakt os og få en snak med en af vores dygtige og passionerede ejendomsmæglere i Horsens omkring din bolighandel på telefon 7562 8200.

Vi glæder os til at få en snak med dig.

Mød os hos home Horsens - Vejlevej

Claus Bekker

Indehaver, Ejendomsmægler MDE og Valuar

Morten Skovbo Jakobsen

Ejendomsmægler MDE

Christian Flesner

Ejendomsmægler MDE

Yannic Damgaard

Ejendomsmægler MDE

Camilla Kahr Christensen

Ejendomsmægler, MDE

Cecilie Tougaard Vistisen

Ejendomsmægler MDE & Køberrådgiver m/Tryghedsmærke

Helle Dideriksen

Salgskoordinator

Sabrina Slot Christiansen

Køberrådgiver m/Tryghedsmærke, Ejendomsmægler MDE

Jane Bekker

Salgskoordinator

Claus Bekker

Morten Skovbo Jakobsen

Christian Flesner

Yannic Damgaard

Camilla Kahr Christensen

Cecilie Tougaard Vistisen

Helle Dideriksen

Sabrina Slot Christiansen

Jane Bekker

Åbningstider

Praktisk information