home Horsens - Nørregade billede
 • Nørregade 1
 • 8700 Horsens
Luk åbningstider

Home ejendomsmægler Horsens - Nørregade

Når du sætter din bolig til salg hos home Horsens – Nørregade, er du sikret kompetent og professionel rådgivning i forbindelse med dit boligsalg. Her kan du altid finde en ejendomsmægler med et stort lokalkendskab og kan på den baggrund fastsætte en ærlig, reel og realistisk vurdering af din bolig.

Vi har et tæt samarbejde med home Odder, home Samsø, home Hedensted, home Brædstrup-Østbirk, home Juelsminde & home Horsens - Vejlevej.

Vi ønsker en høj kundetilfredshed

En høj kundetilfredshed er vigtig for os. Gennem korrespondancer og løbende information sørger vi for, at du føler dig tryg under hele salgsprocessen. Lad derfor trygt din lokale ejendomsmægler i Horsens stå for dit boligsalg.

Vi samarbejder med professionelle fotografer, når boligen skal sælges således, at den fremstilles fra den bedste og flotteste side, når den skal markedsføres. Vi tilbyder effektiv markedsføring af din bolig online og i vores forretning på Vejlevej.

Boligvideo, områdevideo og skolevideo bliver anvendt i forbindelse med markedsføringen online, og som en ekstra salgshjælp tilbyder vi et skitseforslag til mulige arkitektoniske forbedringer af din bolig, som sker i samarbejde med Xbo arkitekter.

Få også grundig og uvildig køberrådgivning

Vi har egen køberrådgiver i Horsens, og kan derfor tilbyde kyndig rådgivning, når du ønsker at købe bolig. Køberrådgivning tilbydes af vores erfarne køberrådgiver, der er særligt uddannet i at rådgive købere. Tag en uforpligtende snak med vores køberrådgiver om, hvilke fordele du kan opnå ved køb af bolig med en home køberrådgiver i Horsens.

Kom forbi vores forretning og få en kop kaffe, så kan vi få en snak om boligmarkedet, eller vores ejendomsmægler kan vise dig boliger, som matcher dine behov og ønsker. Lige nu har vi mange spændende boliger til salg i Horsens, Tyrsted, Torsted, Højvangskvarteret, Bygholmkvarteret, Stensballe m.fl. Du kan naturligvis også kontakte os på telefon: 75 62 82 00.

Vi glæder os til at få en snak med dig.

Vores andre afdelinger i Horsens og omegn

Skal du sælge i en anden del af Horsens og omegn? Se alle home ejendomsmæglere i Horsens her

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 64 boliger

Nyeste erhvervssager til salg/leje

Se alle erhvervssager

Mød os

Her finder du os

Udvalgte kundeudtalelser

 • Et servicemindede team

  "Vi er bare rigtig godt tilfredse med HOME. Et ungt friskt og meget serviceminded team".

 • Godt samarbejde

  "home har gjort et godt stykke arbejde med at få huset solgt. Vi har været utroligt glade for den kontakt, vi har haft hele vejen igennem og vil gerne takke home for et godt samarbejde! Vi vil helt sikkert bruge home Horsens til boligsalg igen".

 • Professionelt arbejde

  "Jeg har købt gennem home flere gange og hver gang oplever vi et professionelt arbejde, hvor man som køber står med følelsen af seriøsitet og engagement - jeg kan varmt anbefale home både til købere og sælgere."

 • God service

  "Vi er rigtig glade for samarbejdet med home Horsens i forbindelse med købet af vores hus. Jannik er meget imødekommende og fik skabt en god stemning mellem sælgeren og os. Vi har oplevet en god service og fleksibilitet fra homes side i forhold til fremvisninger og telefonisk kontakt. Vi ser frem til at overtage huset med de nye projekter og oplevelser det giver".

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt, og helt uforpligtende.
 1. Eller