home Skive billede
  • Sallinggade 2
  • 7800 Skive
Luk åbningstider

Køberrådgivning leveres af køberrådgiver fra home Aalborg Vejgaard v/ Barrett, Munch, Straarup & Hjortlund

Velkommen hos home Skive

Hos home Skive har vi et fantastisk kendskab til lokalområdet. Vores ejendomsmæglere har alle mange års erfaring inden for både køb og salg af forskellige boligtyper. Vi formidler salg af sommerhuse, helårs- og fritidsgrunde, villaer, rækkehuse m.m.

Stærk i det lokale

Vores home forretning har en rigtig god synlighed i bybilledet, da den ligger centralt placeret i Skive by. Vi ligger tæt på gågaden og tæt på P-plads, og på den måde kan du meget nemt komme en tur forbi vores forretning på Sallinggade 2 og få en professionel og seriøs boligsnak med os.

home køberrådgivning

Vores forretning har et stærkt samarbejde med en home køberrådgiver, som rådgiver omkring køb af bolig i Resen, Egeris, Brårup, Glattrup, Dalgas, Dommerby, Vridsted, Nr. Søby og i resten af Skive. Find boliger til salg i Skive-området i vores udstilling i vores forretning eller på home.dk og tag en uforpligtende snak med en køberrådgiver om, hvilke fordele du kan opnå ved køb af bolig i lokalområdet.

Kontakt os i dag eller kig forbi forretningen

Vi ønsker at være din foretrukne ejendomsmægler, og derfor bestræber vi os på at yde dig den bedste service i forbindelse med din bolighandel. Kontakt os i dag og lad os stå for dit boligsalg/køb.

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 35 boliger

Nyhed

Åbent hus med tilmelding

Nyhed

Åbent hus med tilmelding

Nyhed

Åbent hus med tilmelding

Åbent hus med tilmelding

Mød os

Her finder du os

Udvalgte kundeudtalelser

  • Tak til home Skive for professionel salg af mit hus.

    "Realistisk prissætning og selvom huset var til salg over en længere periode har home ikke på noget tidspunkt snakket om at sænke prisen men har holdt fast i, at huset var udbudt til den rigtige pris. Efter fremvisninger har de altid ringet tilbage, før de kørte fra huset for at fortælle, hvordan fremvisningen gik og i de perioder, hvor der ikke har været fremvisninger har home Skive holdt kontakten, så man hele tiden har følt, at de har arbejdet for at finde en køber. Slet ingen tvivl om at skal jeg igen sælge hus, så bliver det igennem home Skive".

  • Jeg har kun ros tilovers for home Skive

    "home Skive overtog salget af mit hus fra en anden mægler i oktober 2020. Der har hele vejen været en god kommunikation mellem mig og mægler. Michelle har været rigtig god til at holde mig opdateret om de forskellige faser i min hushandel, lige fra starten og til den dag købsaftalen blev underskrevet. Jeg har hele vejen følt, at der blev arbejdet på at få mit hus solgt, gennem home’s forskellige markedsføringskanaler, og så har jeg også selv deltaget aktivt ved at dele Facebook opslag i mit eget netværk. Jeg har kun ros tilovers for home Skive, og vil gerne anbefale dem til andre der går med tanker om at sælge deres bolig".

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.
  1. Eller