Egernvej 25, Hemmet Strand, 6893 Hemmet

708 m2 fritidsgrund

Kontant 195.000 kr.

HEMMET STRAND


Egernvej 25

Nu udbydes een af de få sidste ubebyggede sommerhusgrunde, i dette dejlige naturområde til salg
. Grunden er beliggende ca. 500 m fra sydspidsen af Ringkøbing Fjord, som er et eldorado for lystfiskere, surfere, sejlere m.v

Vandtilslutningsafgiften er betalt.

Eltilslutning betales af køber ved byggeri.

Kloak skal udføres som eget seperat system med nedsivning, - udgifter hertil afholdes af køber ved byggeri.Hemmet ligger i rolige, naturskønne omgivelser ved skov og fjord.

Den lille by Hemmet ligger i den sydlige ende af Ringkøbing Fjord mellem Bork Havn og Skaven Strand. Ved Hemmet er der skøn og varieret natur, og I har Vesterhavet, klitter, hede og Skjern Åog fuglereservatet Tipperne indenfor rækkevidde. Her har I mulighed for at trave, cykle, fiske, surfe, bade, ride, kigge på fugle, flyve med drage eller sejle en tur på fjorden. Fra byen er der ca. 4 km til fjorden, bådhavnen og det skovbevoksede sommerhusområde. Der er god sandstrand ved Hemmet, dog er stranden ikke så bred som ved Vestkysten. Vandet er lavt og stranden er derfor ideel til børnefamilier. Biler er ikke tilladt på stranden. Fjorden er her særdeles velegnet for surfing. Ca. 15 km fra Hemmet ligger Vesterhavet og bl.a. Nymindegab Strand, hvor I finder de lange, fine sandstrande med klitter og Blåt Flag.

Økonomi

Kontantpris ekskl. Tilslutningsafgift

195.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

254 kr.

Udbetaling

25.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

1,336 / 1.037 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Alfred Larsen
home Nr. Nebel

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

alar@home.dk

75288622

75288622