Uraniavej 6, 3370 Melby

138 m2 fritidshus

Kontant 1.845.000 kr.

Indflytningsklart sommerhus med mange sovepladser


- Melby

Huset er opført i det klassiske og meget attraktive look med sorte bjælker og hvide vinduer. Med hensyn til indretningen er det ud over det sædvanlige for også de fleste af dette områdes huse. I får nemlig ikke færre end 138 kvadratmeter at slå ud med armene på plus garage og værksted. Der er fire soveværelser med mindst to sovepladser i hver og flere opholdsrum, så man kan vælge, om man altid skal sidde alle samlet, eller om man en gang i mellem vil dele sig lidt op.
Køkkenalrummet er rummeligt og med vindue mod øst og morgensolens stråler. Det strækker sig videre ud i en spisestue, som har vindue til udestuen, sådan at rummene er gennemlyst fra øst til vest. Fra spisestuen er der adgang til endnu en stue, der har skydedør til udestuen. Det giver jer en masse opholdssteder. Desuden er her et badeværelse af fornuftig størrelse og ligeledes en entré.
Haven er på 1.631 kvadratmeter og et skønt sted at opholde sig. Udover terrasseområde er her en kæmpestor plæne, hvor der kan spilles alt fra kongespil og kroket til fodbold og badminton, når familie og venner lægger vejen forbi for at hilse på og nyde den afslappende stemning. I får også glæde af de enkelte høje træer, som er med til at give grunden karakter. Der er så tilpas mange træer, at I altid kan hænge gynger og hængekøjer op, og på den anden side ikke så mange, at det går ud over lysindfaldet på grunden. Det er også tophyggeligt at sidde ved bålpladsen under de høje træer.
Beliggenheden er attraktiv her i Melby, hvor I vil nyde at kunne vælge mellem den kendte strand i Liseleje, som ligger kun lidt over tre kilometer fra jeres matrikel, og til den mere hemmelige strand ved Hyllingebjerg, som rummer en ekstra herlighedsværdi. Men det skal I ikke sige til nogen. I kan også nemt og hurtigt køre de fem kilometer til Frederiksværk, eller tage en lidt længere tur til Hundested og surferparadiset Lynæs. Der er uendeligt mange muligheder på hele Halsnæs, der er et enestående smukt område. Og huset befinder sig blot en times kørsel fra København. I øvrigt er der også en togstation i Melby, så jeres gæster og de større børn kan komme frem og tilbage med offentlig transport.
6Antal rum
2002Ombygget
1631 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.845.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.653 kr.

Udbetaling

95.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

10,963 / 8.678 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Nicolai Brandt
home Frederiksværk-Skævinge

Ejendomsmægler MDE

nibra@home.dk

88 20 92 80

88 20 92 80