Strandagervej 16, Yderby, 4583 Sjællands Odde

66 m2 fritidshus

Kontant 1.795.000 kr.

Yderst charmerende fritidshus blot 200 meter fra det dejlige badevand i Sejerøbugten


Skønt beliggende i det attraktive Yderby Lyng

Her kommer I til at kunne tilbringe fritiden i en fantastisk ro, hvor man på de dage, vinden kommer fra syd næsten kan høre bølgernes bevægelser på stranden, der ligger blot 200 meter fra dette fantastisk charmerende fritidshus.
Her går den nostalgiske, stråtækte idyl op i en højere enhed med moderne faciliteter, spækket med lækre indretningsløsninger.

To gode værelser, en fin entré, et stort, lyst og indretningsvenligt alrum samt et lækkert istandsat badeværelse skaber her rammerne om ophold inde, mens haven med stort, smukt drivhus, som også kan bruges til vinterstue, solrig terrasse og god plads på den velholdte plæne skaber stemningsfulde uderum.
I køkken og bad får I bekvemmelighed og luksuriøse præg. Badeværelset er istandsat med lyse fliser, messingarmaturer, hængetoilet, lækkert vaskeskab og ikke mindst en skøn bruseniche, hvor det næsten føles som om man tager bad under den åbne himmel. Køkkenet byder på veludnyttet plads, et tidløst udtryk og vaskemaskine.
I stuen får I plads til at indrette jer i flere afdelinger. Brændeovnen spreder varme og hygge, og sprosse-terrassedøre åbner op til en skøn, sydvendt terrasse med en dejlig udsigt over haven og det flotte drivhus. Her er højt til himlen, en stor velholdt plæne og plads til både leg, afslapning og gæster.
Det stråtækte tag har stadig gode år i sig.

Til huset hører anneksbygning indrettet med soverum med ekstra sovepladser og separat redskabsrum.
Blot 200 meter fra huset har I adgang til den dejligste sandstrand, hvor smukke solnedgange, dejligt badevand og en fantastisk udsigt over horisonten skaber rammer om lange dage ved vandet på de varmeste dage og de mest fortryllende spadsereture langs vandkanten gennem hele året.
Vi glæder os til at vise jer rundt.

3Antal rum
1998Ombygget
1248 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.795.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.230 kr.

Udbetaling

90.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

10,673 / 8.386 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Kenneth Kristoffersen
home Nykøbing Sjælland

Ejendomsmægler MDE

kesk@home.dk

59 93 10 00

59 93 10 00