Velkommen hos home Nykøbing Sjælland

Din lokale ejendomsmægler

Hos home Nykøbing SJ. kan vi hjælpe med salg og køb af bolig i lokalområdet. Vi dækker hele området i det nordlige Odsherred, fra Gniben på Sj. Odde langs kysterne til Rørvig.
Leder du efter et ny hjem eller et sommerhus? Så kan vi være dig behjælpelig med at finde drømmehuset eller et dejligt fritidshus, som matcher dine krav og ønsker.

Vi har mere end 25 års erfaring i bolighandel i lokalområdet, og vi er klart den førende ejendomsmægler inden for salg af fritidshuse.
Lige nu har vi masser af sommerhuse, ejerlejligheder, rækkehuse og villaer til salg på vores home.dk og i vores boligforretning. Her finder du bl.a. boliger til salg i Skansehage, Nakke, Østerlyng, Strandhusene, Lestrup og Bøsserup Huse.

I forbindelse med køb af bolig, tilbyder vi home køberrådgivning. Vi har køberrådgivere, som udelukkende beskæftiger sig med rådgivning af købere. Tag en uforpligtende snak med en køberrådgiver om, hvilke fordele du kan opnå ved køb af bolig i lokalområdet.

Går du i salgstanker? Så kontakt os for en gratis salgsvurdering og sæt boligen til salg med ”solgt eller gratis”. Hos home Nykøbing Sj. står vores team af professionelle ejendomsmæglere klar til at sælge boligen for dig,

Vores boligforretning i Nykøbing ligger for enden af gågaden i en stor, moderne hjørneforretning lige ved kulturhuset og biblioteket. Vores 2 boligforretninger i henholdsvis Nykøbing og Rørvig har gode beliggenheder og dermed optimale udstillingsvinduer.

Uanset om du søger en ny bolig eller overvejer at sælge, er vi klar til at rådgive dig. Ring til vores ejendomsmægler i Nykøbing Sjælland i dag og lad os få en snak med dig.

Mød os hos home Nykøbing Sjælland

Jesper Nielsen

Indehaver, ejendomsmægler MDE

Alexander le Dous

Butikschef, Ejendomsmægler MDE

Kenneth Kristoffersen

Ejendomsmægler MDE

Stina Tschuriloff

Sagsbehandler

Dorte F. Olesen

Assistent

Julie Selandia

Assistent

Tine Nielsen

Køberrådgiver

Jesper Nielsen

Alexander le Dous

Kenneth Kristoffersen

Stina Tschuriloff

Dorte F. Olesen

Julie Selandia

Tine Nielsen

Åbningstider

Praktisk information