Storegade 46A, Pillemark, 8305 Samsø

110 m2 fritidshus

Kontant 948.000 kr.

Samsø - Pillemark


Idyllisk og velholdt stråtækt fritidsbolig med ugeneret have i hyggelig landsby


I landsbyen Pillemark på Samsøs syd-ø ligger `Sypigens Hus´, -et idyllisk og velholdt stråtækt bindingsværkshus fra 1802. Fritidsboligen er velegnet for jer, der drømmer om at holde jeres fri- og feriedage i skønne og autentiske rammer.
Man træder ind i boligen fra havesiden og kommer ind i den rummelige entre, hvorfra der er direkte adgang til funktionelt køkken med god opbevaringsplads. Fra køkkenet kan man bevæge sig ind i et dejligt og lyst stue/alrum, og videre til husets største værelse, som aktuelt benyttes til soveværelse.
Fra entreen er der ligeledes adgang til godt, stort badeværelse med brus og vaskemaskine, samt til lille fordelingsgang, der fører til husets to øvrige gode værelser. En loftlem i fordelingsgangen rummer stige til rummelig og uudnyttet tagetage med god lofthøjde.
Sommerhuset byder herudover på en dejlig og ugeneret have med frodige frugttræer og buske. Der er etableret overdækket terrasse lidt tilbagetrukket i haven.
Sælger har i 2014/2015 delvist renovereret fritidsboligen. Der er således bl.a. fornyet elkabler og stikkontakter, samt skiftet hpfi-relæ. Der er endvidere sænket gulve i henholdsvis stue og soveværelse og der er skiftet vinduer.
Ejendommen er beliggende kun 2 km fra Samsøs største by Tranebjerg, hvor du finder velfungerende idrætsliv, skoler, butikker, dagligvareindkøb mv. og endvidere i kort afstand fra/til færgen til Sjælland.
Få en forsmag på vores dejlige ø ved at læse mere på www.samsoe.dk


5Antal rum
1802Byggeår
797 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

948.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.268 kr.

Udbetaling

50.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

5,682 / 4.471 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Ulla Olsen
home Samsø

Daglig Leder - Salg og Vurdering

ullao@home.dk

86590022

86590022