Skovvænget 15, Sønderby, 7130 Juelsminde

127 m2 fritidshus

Kontant 3.795.000 kr.

AS VIG - JUELSMINDE


LÆKKERT sommerhus med FEJLFRI rapporter og kun 250 meter til vandet

Dette er sommerhuset for den kræsne køber der virkeligt værdsætter kvalitet og ikke vil gå på kompromis! Se bare de 100% fejlfri rapporter !!! 

Her får du 127 lækre bolig m2, opført i 2020 med en unik kombination af komfort, kvalitet og nærhed til den smukke danske kystlinje - blot 250 meter til en utrolig dejlig badestrand. 

Huset er helårsisoleret og opvarmes med luft til vand varmepumpe via gulvvarme. Grunden er ekstrafunderet og drænet, hvilket betyder, at du ikke behøver bekymre dig om regnvandsproblemer. Dette giver dig mulighed for at nyde haven og det omkringliggende område i al slags vejr.

Udlejningsbudget for 2024 kr. 271.460,-  
Huset har KUN været brugt privat, og dermed aldrig været udlejet!!

Indretning:
De lyse og åbne rum med loft til kip skaber en indbydende og rummelig atmosfære. Der er et fint havkig fra opholdsrummet, soveværelset og selvfølgelig træterrasserne. 
Huset har i alt 4 soveværelser og kan rumme op til 10 overnattende gæster, hvilket gør det perfekt til både familier og venner, der ønsker at tilbringe tid sammen. De 2 moderne badeværelser sikrer bekvemmelighed for alle. Alle elementer i køkkenet og badeværelserne er fra Svane. Der er tilføjet lækre detaljer som vinkøleskab, Arne Jakobsen håndtag, kvalitets hårde hvidevarer og m.m.

Udenfor er ejendommen omgivet af en stor skøn træterrasse, der giver masser af plads til store familie-komsammener og hyggelige grillaftener. 
Som en ekstra bonus har ejendommen et isoleret  og opvarmet udhus "anneks," der kan rumme yderligere 2 sovepladser. 
Boligen opvarmes med en luft til vand varmepumpe, hvilket sikrer lave varmeomkostninger. Der er desuden gulvvarme i hele huset som sikrer behagelige temperaturer året rundt

Som en ekstra bonus er dette sommerhus en del af en attraktiv forening med fællesområde med ude-bordtennis og badebro, hvilket giver mulighed for endnu flere fritidsaktiviteter for både børn og voksne.
Tøv ikke med at kontakte os for en besigtigelse og opleve denne fantastiske ejendom selv.

Området:
As vig er kendt for sin skønne natur og virkeligt lækre badestrande. Området har hyggelige stisystemer, hvor legepladser og grønne arealer ofte dukker op. Kun få minutter fra As Vig finder man Juelsminde også kendt som ”Mini-Skagen”. Denne skønne maritime havneby, er kendetegnet ved de børnevenlige strande og den hyggelige bymidte med flere spændende forretninger, gode indkøbs-muligheder, spisesteder og attraktioner. I 2020 åbnede Juelsminde Naturlegepark - her er fri éntre og åbent alle årets dage og mange timer kan bruges her af både børn og voksne - ved Naturlegeparken er der også opført 2 paddel tennisbaner, som kan lejes af alle til meget attraktive priser.

Kun 5 min væk finder du Juelsminde Golfklub, der ligger i fantastisk smukke naturomgivelser højt hævet over Juelsmindebugten og med en panoramaudsigt uden lige.
Kontakt home Juelsminde på tlf. 73707130 for en fremvisning eller yderligere oplysninger.
6Antal rum
2020Byggeår
797 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.795.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.491 kr.

Udbetaling

190.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

22,391 / 17.737 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Malene Juul
home Juelsminde

Vurderingschef, Ejendomsmægler MDE

majul@home.dk

73707130

73707130