Skjoldbakkevej 3, Stødov, 8420 Knebel

80 m2 fritidshus

Kontant 2.195.000 kr.

Pænt og funktionelt fritidshus på Helgenæs


Stor grund og meget flot udsigt til vandet

Historien om Helgenæs er så lang, at der kan skrives tykke bøger om emnet. Det er der i øvrigt også blevet, og på Skjoldbakkevej 3 finder I ét af de nyere kapitler. Midt på den smukke halvø udbyder vi nemlig et flot og velindrettet fritidshus med flot udsigt, beliggende på en stor naturgrund, hvorfra der er panoramaudsigt til Samsø, Hjelm, Ebeltoft og Fuglsøvig. 

SE DRONEFILM HER : https://player.vimeo.com/video/950753693

Var det ikke for de naturskønne omgivelser, ville de færreste nok have hørt om Helgenæs. Men når I passerer Draget – den smalle tange, der forbinder næsset med Djursland, falder belønningen med det samme. Skovområder, marklandskab og dejlige badestrande ligger dybt i halvøens DNA, og området er så relativt sparsomt bebygget, at der altid er gode muligheder for små ekspeditioner til fods.
Det gælder faktisk også på egen matrikel. Her får I nemlig et spektakulært stort grundareal på hele 3.945 m2. Beplantningen er frodig, men mod vandet er udsigten selvfølgelig holdt åben. Samtidig er størstedelen af arealet anlagt med plæne, mens de flotte, grønne hegn med grantræer og løv får lov at passe sig selv. På sydsiden af huset har man anlagt en hyggelig terrasse, og til bilen får I desuden en praktisk carport på 25 m2.
Hører I til de mange, der gerne krydrer jeres lille ferieoase med et par funktionelle indslag, er der i øvrigt godt nyt. Huset er nemlig et godt, solidt byggeri, som er opført i gasbeton i 1973. 
Det betyder meget mindre vedligehold end med traditionelle træhuse, så her slipper I for at skulle spendere de dyrebare feriedage på at inspicere træværk og falmet yderbeklædning. I stedet får I et højt beliggende hvidmalet hus, i området benævnt "Amalienborg" -, der er udstyret med et pænt built-up-tag.
Også de indre rammer har masser at byde på. De 80 m2 er fint udnyttet, så I har tre gode værelser til rådighed. Derudover rummer huset et åbent opholdsmiljø, der samler køkkenet og stuen, hvor I får en stor, flot brændeovn i støbejern. Selve køkkenet fremstår desuden i fin stand, og ligesom den store, lyse entré er rummet belagt med et hyggeligt korkgulv. Afrundingsvis byder huset på et indbydende klinkebadeværelse, som er udført med samme type inventar som køkkenet.
Velkommen til.

Udlejningstilbud forligger
Der foreligger et udlejningstilbud fra Novasol hvor huset vurderes til at kunne udlejes 17 - 22 uger, med en lejeindtægt til ejer på kr. 55.000,- - Kr. 70.000,-.
4Antal rum
1973Byggeår
3945 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.195.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.571 kr.

Udbetaling

110.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

13,074 / 10.314 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Steffen Gandrup
home Rønde - Syddjurs

Indehaver & ejendomsmægler MDE

stgan@home.dk

86 34 15 33

86 34 15 33