Velkommen hos home Rønde – Syddjurs

Din lokale ejendomsmægler

Der er to rigtig gode grunde til, at du skal vælge home Rønde-Syddjurs som din lokale ejendomsmægler, uanset om du køber eller sælger en bolig. Først og fremmest lægger vi stor vægt på tryghed i hele processen. Oveni supplerer vi mange års erfaring med et indgående lokalkendskab, så du får en lokal ejendomsmægler, der kender både markedet og området.

Dét giver dig forudsætning for at få den bedste pris, når du skal sætte din bolig til salg i Rønde og Syddjurs. Vi står for salg af alle boliger, uanset om det drejer sig om en lille lejlighed eller en landejendom – og alt derimellem som byhuse, rækkehuse, villaer, byggegrunde, andelsboliger og naturligvis de fritidshuse, som Rønde og Syddjurs også gemmer på en del af.

Vi kender området – vi bor her selv
Du kan møde os i vores butikker både i Ebeltoft og i Rønde, og måske også tilfældigt på gaden. Steffen bor nemlig i Ebeltoft, mens Morten har hjemme i Rønde og endda selv har sommerhus på Mols. Så når vi hævder, at vi kender vores område, er det ikke bare noget, vi siger. Vi er på hjemmebane i områder som Balle, Knebel, Mørke, Thorsager, Ryomgård og Helgenæs, så her er home Rønde-Syddjurs også din lokale ejendomsmægler.

Tryghed fra start til nøgleoverdragelse
Vi værdsætter og prioriterer den direkte kontakt, hvor tilliden skabes ansigt til ansigt, men en del af et moderne boligsalg er naturligt flyttet online. På Myhome får du din egen profil, så du altid er opdateret på, hvor vi er i processen, og hvad de næste skridt indebærer, mens vores prisvindende online markedsføring målretter annoncerne, så din bolig bliver set af de rette. Tilføj gammelkendte dyder som ihærdighed, faglig stolthed og et stort netværk, og du har opskriften på, hvordan vi med succes har akkumuleret mange års erfaring imellem os i butikken.

Uanset om du står foran et boligkøb eller et boligsalg, er home Rønde-Syddjurs parat til at hjælpe dig. Vi tilbyder for eksempel home Køberrådgivning, hvis du har behov for kompetent rådgivning i forbindelse med køb af bolig. Vi bruger desuden et professionelt Servicecenter til skøder, hvilket giver dig ekstra sikkerhed og hurtigere frigivelse, når du skal sætte et hus til salg.

Vores høje kundetilfredshed taler for sig selv. Så går du med tanker om at sætte dit hus, din lejlighed eller din landejendom til salg, skal du ikke tøve med at kontakte os for en uforpligtende vurdering.

Velkommen til home Rønde-Syddjurs. Din lokale ejendomsmægler på Djursland.

Mød os hos home Rønde - Syddjurs

Morten Skovholm

Indehaver & ejendomsmægler MDE

Steffen Gandrup

Indehaver & ejendomsmægler MDE

Tue Elehrs

Ejendomsmægler MDE

Christel Hansen

Salgskoordinator

Ilse Agerley

Bogholder

Amalie Thordahl Petersen

Finansøkonom

Ann-Sofie Nørby Petersen

Køberrådgiver

Morten Skovholm

Steffen Gandrup

Tue Elehrs

Christel Hansen

Ilse Agerley

Amalie Thordahl Petersen

Ann-Sofie Nørby Petersen

Åbningstider

Praktisk information