Sdr. Skovvej 17, Houstrup Strand, 6830 Nørre Nebel

70 m2 fritidshus

Kontant 1.795.000 kr.

Houstrup


Sdr. Skovvej 17

Sdr. Skovvej 17 i Houstrup finder du dette helt igennem fantastiske Kalmarhus med en unik beliggenhed direkte op til Blåbjerg Plantage. Her får du et sommerhus som er lige til at tage i brug, da det er løbende renoveret.
Renoveringen er sket med bevaringen af de originale materialer, der understreger sjælen i huset. Den velkendte indvendige Kalmar-træbeklædnings  har været afmonteret, slebet og sat op igen.  Alle gulve er afslebet og efterfølgende olieret. Alt i alt for at bibeholde den skønne charme som huset indbyder til.Køkkenet er skiftet til et flot tidssvarende køkken og flere vinduer, bl.a. det store vinduesparti mod syd er skiftet. Herfra er  der udgang til den dejlige overdækkede og delvist lukkede terrasse med emminent udsigt mod skoven. Mellem sommerhuset og udhuset, får du ligeledes en ugenert terrasse med dejlig læ og en fantastisk udsigt.. 
Et sommerhus som er klar til at tage i brug og skal opleves!
Indeholder:
Køkkenafdel. med keramisk bordkomfur, emhætte, køle-/fryseskab og opvaskemaskine. Nyt inventar i køkkenet., åben forb. til:
Stor pragtfuld stue med brændeovn og udg. til pragtfuld, delvis overdækket terrasse, som er fuldstændig ugenert.
Værelse med 2 enkeltsenge, soveværelse samt værelse med 3/4 seng.
Badeværelse med gulvvarme, bruseniche og bordarrangement med vask.
Fritliggende udhus.
Houstrup er et sommerhusområde, som ligger lidt tilbagetrukket fra Vesterhavet i rolige omgivelser.
Skoven - Blåbjerg Plantage og et stort fredet naturområde med klitter, hvid sandstrand og lyngklædt hede indrammer sommerhusområdet i Houstrup. Her finder du sommerhuse liggende i læ mellem store nåletræer. Området er kendt for mange cykel- og vandremuligheder i skoven, på heden, ved stranden eller i klitterne. I Houstrup har I mulighed for at være helt Jer selv, da de fleste sommerhuse ligger på store grunde omkranset af træer. I Houstrup-området finder du også det store feriecenter Sea West med vandland, bowling, legeplads, restaurant og indkøb m.v. Det er lige meget hvornår på året du besøger Houstrup. Om efteråret kan du gå på svampejagt i skoven. En tur langs stranden når det rigtig blæser eller regner har også sin charme. Houstrup Strand er dejlig bred hvid sandstrand med høje klitter. Mellem stranden og sommerhusområdet er der et stort fredet naturområde med hede, klitter og skov. Af indkøbsmuligheder kan nævnes, at der blot er 4 km til Nørre Nebel, 10 km til Henne Strand og 25 km. til Varde.
4Antal rum
1977Byggeår
3600 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.795.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.397 kr.

Udbetaling

90.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

10,667 / 8.485 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Alfred Larsen
home Nr. Nebel

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

alar@home.dk

75288622

75288622