Nørre Knoldevej 27, Skal Klit, 9800 Hjørring

150 m2 fritidshus

Kontant 5.245.000 kr.

Unikt fritidshus med fantastisk beliggenhed i attraktive Skallerup Klit.


Super lejeindtægt via Feriepartner i 2023 på kr. 263.668.

Nu udbydes dette unikke og super flotte fritidshus beliggende i attraktive Skallerup Klit.

Sommerhuset er nyere opført og her er brugt ordentlige materialer og kvalitetsmøblement, så i kan se frem til at holde ferie i lyse, lækre og særdeles komfortable rammer. Antallet af kvadratmeter er generøst, for inden døre er der hele 196 m2 at gøre godt med, og så er planløsningen endda hensigtsmæssigt udformet, så der både er plads til sociale hyggestunder og lidt mere private pauser i ny og næ. Fire af husets seks soveværelser er indrettet med dobbeltseng, mens de sidste to hver især byder på to køjesenge – og på praktisk vis er tre badeværelser fordelt rundt omkring i huset.
Opholdsrummene, som består af et aktivitetsrum og en stue med integreret køkken, er begge store og rummelige, så der er god plads til at samles, uanset om I vil spille pool og bordtennis, se film i sofaafdelingen eller nyde et godt måltid mad ved langbordet. Boligen opvarmes med jordvarmeanlæg.

Man er i gåafstand til vandet og Skallerup Seaside Resort, som er et af Danmarks allerbedste feriecentre, med et utal af aktiviteter til børnefamilien. Endvidere god købmand, pizzaria, restaurant, som har åbent året rundt. 

Her er blot ca. 10 minutters kørsel til skønne Lønstrup og Hjørring samt Rubjerg Knude fyr, der for nogle år siden blev flyttet 70 meter væk fra kanten af kystskrænten. 
Grunden er på hele 3348 m2 og er en del af en nyere udstykning, i et super roligt og naturskønt område. Ude i det fri har I ligeledes masser af plads til fysiske udfoldelser såvel som tilbagelænede pauser på græsplænen og det flotte terrassemiljø, der breder sig rundt om sommerhuset. En del af terrassen er indrettet som en lækker udendørs wellnessafdeling, for her er der både spabad, sauna og udendørs bruser, og derudover er grillen, havemøblerne og liggestolene med til at forsøde udelivet. En fin detalje er desuden de grønne og ugenerede omgivelser, for huset ligger på en lukket vej med udsigt til åbne marker.

7Antal rum
2022Byggeår
3348 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

5.245.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.607 kr.

Udbetaling

265.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

30,817 / 24.196 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Nickolai Thoft
home Lønstrup

Salgschef & Ejendomsmægler, MDE

nitho@home.dk

96231700

96231700