Velkommen hos home Lønstrup

Din lokale ejendomsmægler

Når du kontakter home Lønstrup garanterer vi, at du får en personlig ejendomsmægler. Vores ejendomsmæglere i Lønstrup står klar til at hjælpe dig, hvad enten du ønsker at købe eller sælge en bolig. Vi prioriterer tryghed og kvalitet og arbejder hver dag hårdt på at gøre os fortjent til dette. 

Vores ejendomsmægler i home Lønstrup er del af et stærkt team. Sammen består vi af 5 medarbejdere, som alle brænder for branchen. Vores mæglere er veluddannede og erfarne, og er specialister i alle faser af en bolighandel.

Med forretninger i Hjørring, Sindal og Hirtshals dækker vi størstedelen af Vendsyssel og med en stærk markedsposition, når vi ud til en større skare af købere og kan udnytte de mange kundekontakter, vi har med boligejere og boligkøbere på tværs at de fire forretninger. Hver mægler har et indgående kendskab til lokalområdet og mange års erfaring med salg af boliger i alle prisklasser.

Kom ind og få en snak med os og lad os sammen finde netop den bolig, der passer bedst til dig og dine behov og ønsker. Uanset om du søger ny bolig eller overvejer at sælge din nuværende, er der hjælp at hente hos home Hirtshals.

Vi vil være din foretrukne ejendomsmægler og hjælpe dig med at indfri dine boligdrømme.

Mød os hos home Lønstrup

Jesper Carlsson

Indehaver & Ejendomsmægler, MDE

Nickolai Thoft

Indehaver & Ejendomsmægler, MDE

Poul K. Kjeldsen

Indehaver & Jurist

Casper Knudsen

Ejendomsmægler, MDE

Monica Rios

Sagsbehandler

Karina Høgholm Aarup

Køberrådgiver

Jesper Carlsson

Nickolai Thoft

Poul K. Kjeldsen

Casper Knudsen

Monica Rios

Karina Høgholm Aarup

Åbningstider

Praktisk information