Velkommen hos home Hjørring

Din lokale ejendomsmægler

Din ejendomsmægler i Hjørring tilbyder hjælp til køb eller salg af dit hus, villa, parcelhus, lejlighed eller sommerhus. Hos home i Hjørring er hver mægler passioneret ildsjæl og stærkt forankret lokalt. Kom gerne forbi vores butik i Hjørring og få en snak med en ejendomsmægler. Her kan du også få sparring og en gratis salgsvurdering fra en ejendomsmægler, som kender Hjørrings boligmarked.

Den bedste ejendomsmægler i Hjørring

Vores ejendomsmæglere dækker både Hjørring by og omegn og et stort område af Vendsyssel. Desuden er vi den ejendomsmæglerkæde, der sælger flest huse i Hjørring, og ser os i alt ydmyghed som de bedste ejendomsmæglere i Hjørring.

I Hjørring by er vi særligt aktive i kvartererne: Ulvegravene, Højene, Bagterp, Sct. Knuds by, Lundergård samt i centrum.

Boligmarkedet i Hjørring

Med sine lidt over 25.000 indbyggere er Hjørring den største by i det tyndt befolkede Vendsyssel, og befolkningsprognosen forudser et let faldende indbyggertal i kommunen frem til 2033. I Hjørring er boligmassen fortrinsvis domineret af rækkehuse og villaer, mens der i centrum findes et antal ejerlejligheder.

Nogen af de mest populære områder for tilflyttere er villakvartererne omkring Højene i det nordlige Hjørring og Bagterp på den sydlige side. Også i oplandsbyer som Astrup og Skibsby er der interesse for at bo i de skønne omgivelser.

I centrum af Hjørring er lejligheder og villaer tæt på det centrale parkanlæg særlig attraktive.

Find de rigtige kvaliteter når boligen i Hjørring skal sælges

Man bør tale med en ejendomsmægler i Hjørring om, hvilke kvaliteter køberne efterspørger og hvordan de bedst matcher ens bolig. Traditionelt er tilflyttende familier med børn mest interesserede i indflytningsklare boliger, og der kan være meget at hente i selv små forbedringer, hvis din bolig har en god beliggenhed. Tilflyttere kan også have overdrevne forventninger til afslag i prisen, og det er derfor vigtigt at du får rådgivning af en ejendomsmægler, så bolighandlen bliver fair for alle parter og du undgår for lang liggetid.

Ønsker du at sælge dit sommerhus i nærheden af Hjørring, vil du opleve en pæn efterspørgsel, da mange danskere de senere år har taget sommerferie i Danmark til sig. Her vil vi som homes ejendomsmægler i Hjørring kunne hjælpe med prissætningen af sommerhuset og kontakt til købere via Danmarks største køberkartotek.

Hjørrings udvikling

Fremtiden peger på en fortsat urbanisering og et skift i demografien mod flere ældre. Området oplever desuden en stigende efterspørgsel på sommerhuse. Der er stærke kræfter bag initiativer som skal forstærke Hjørrings erhvervsmæssige udvikling, specielt på baggrund af problemerne opstået i forbindelse med covid-19.

Udflytningen af statens arbejdspladser har gavnet Hjørring, som har fået tildelt Skattecentret og Statens Administration. Sammen med et aktivt handelsliv vil der fortsat være jobmuligheder i området, ligesom mange har opdaget fordelene ved at bosætte sig i Hjørring og pendle til job i f.eks. Aalborg.

Få gratis salgsvurdering af din home ejendomsmægler i Hjørring

Er du interesseret i at sælge bolig i Hjørring eller omegn anbefaler vi, at du kigger forbi vores ejendomsmægler-butik. Her kan du få indsigter og råd samt få udarbejdet en gratis salgsvurdering til dit boligsalg.

Mød os hos home Hjørring

Jesper Carlsson

Indehaver & Ejendomsmægler, MDE

Poul K. Kjeldsen

Jurist

Nickolai Thoft

Salgschef & Ejendomsmægler, MDE

Casper Knudsen

Ejendomsmægler, MDE

Monica Rios

Sagsbehandler

Karina Høgholm Aarup

Køberrådgiver, Ejendomsmægler MDE

Åbningstider

Praktisk information