Lyngdalen 22, Østerlyng, 4500 Nykøbing Sj

60 m2 fritidshus

Kontant 1.295.000 kr.

Klassisk sommerhusstemning i skønne Østerlyng


Godt og fredfyldt placeret midt mellem Nykøbing og Rørvig

På Lyngdalen 22 møder jer store, hyggelige udemiljøer, et velholdt hus med alle moderne bekvemmeligheder og spændende nærområder med et stort udvalg af udflugtsmål med noget for både voksne og børn.
Fritidshuset på Lyngdalen 22 er opført i 1960, men er siden istandsat og fremstår i dag fuldkommen indflytningsklart. Her får I alt inden for moderne bekvemmeligheder, klassisk, dansk sommerhusstemning med de sorte facader, hvidmalede døre og vinduesrammer samt en fantastisk ro på den hyggelige grund, hvor solskin, gamle, smukke træer og to store, dejlige og delvist overdækkede terrasser skaber rammerne om tiden tilbragt ude.
Pladsen i huset er fordelt på en god planløsning med to gedigne værelser, badeværelse med vaskefaciliteter og udgang til gårdterrasse, stort alrum med spisekrog, lækkert køkken og en skøn stue, hvor I får rigelig plads til at indrette jer i flere afdelinger med både hyggekroge og sofahjørne.
Fra køkkenet er der udgang til den ene overdækkede terrasse mod nord, mens der fra stuen er udgang til den anden overdækkede terrasse, der vender stik syd.
Alle faciliteterne i huset fremstår velholdte. I køkkenet får I god skabs- og bordplads og alt inden for hvidevarer, mens der gennem hele huset er velholdte gulve og pæne, hvidmalede vægge og lofter.
På de to hyggelige terrasser får I sammenlagt rigtig meget plads. Her kan I altid finde en sval plads til at indtage måltider på de varmeste dage, ligesom solen kan følges gennem hele dagen helt fra den første, spæde morgensol og til den forsvinder ned bag trætoppene.
Østerlyng er et eftertragtet sommerhusområde, der ligger som en sand smørklat midt mellem Rørvig, Kattegat og Isefjords kyster og Nykøbing Sjælland. Her får I både fantastisk natur, alle byens tilbud, skønne badestrande og stemningsfulde lokalmiljøer.
Odsherred byder på et kæmpe udvalg af hyggelige og sjove udflugtsmål. Hvad enten I er til oplevelser i det fri, til lange dage i Sommerland Sjælland, til besøg på hyggelige bondegårde med gårdbutikker eller til gode spiseoplevelser, så finder I her det hele tæt på huset her.

3Antal rum
1960Byggeår
1200 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.295.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.302 kr.

Udbetaling

65.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

7,757 / 6.094 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jesper Nielsen
home Nykøbing Sjælland

Indehaver, ejendomsmægler MDE

jnie@home.dk

59 93 10 00

59 93 10 00