Krammesvej 27, Udbyhøj, 8950 Ørsted

51 m2 fritidshus

Kontant 475.000 kr.

UDBYHØJ SYD - SKØNT FRISTED - NATURSKØNT OMRÅDE - TÆT VED FJORDEN


RIG MULIGHED FOR FRILUFTLIV, FISKERI OG "AT TRÆKKE STIKKET UD"...

Velkommen til Krammesvej 27 - "fristedet" som sælger kalder det. Fritidshuset er beliggende i et roligt og veletableret sommerhusområde i Udbyhøj Syd. Udbyhøj Syd byder på færgehavn, sejlklub, Randers Fjord og den smukkeste natur. Det naturskønne og rekreative område inviterer til rig mulighed for dyrkelse af friluftlivets interesser. Grunden grænser op til morænelandskabet med i dag ubenyttet let skovbeplantning eget af Norddjurs Kommune, hvorfra der er udsigt til marker og videre til fjordens udmunding i Kattegat. Det er eventuelt muligt at tilkøbe den til grunden tilstødende jord fra Norddjurs Kommune.

Fritidshuset opvarmes med luft-til-luft varmepumpe, el-ovne og brændeovn.

Grunden er enkelt anlagt med græs, terrasse, overdækket indgang til huset, udhus, bådhus/garage og shelter. Her er alle muligheder for et skønt udeliv...

INDEHOLDER:
Fra den overdækkede indgang kommer du via fordøren ind i fritidshusets hjerte - det dejlige og hyggelige køkken / alrum / stue - alt i et rum. Her kan man komme hinanden ved og være sammen. Der er en ældre brændeovn i stuen samt luft-til-luft varmepumpe.

Fra stuen er der adgang til fint soveværelse. Ligeledes er der adgang til badeværelse med bruseniche. Fra badeværelset er der adgang til fritidshusets andet soverum.

Herudover er der en skøn havestue med adgang til køkken / alrum / stuen samt til den overdækkede indgang.

Her finder du et fritidshus - som et fritidshus skal være - ren hygge, afslapning samt nydelse af interesser, hinanden og livet...

Jeg glæder mig til at fremvise "fristedet" til dig.

Med venlig hilsen
Trine Sander
4Antal rum
1971Ombygget
1100 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

475.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

802 kr.

Udbetaling

25.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

2,916 / 2.294 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Trine Sander
home Assentoft

Cand.jur., ejendomsmægler, MDE

trisa@home.dk

86492020

86492020