Velkommen hos home Assentoft

Din lokale ejendomsmægler

Med over 30 års erfaring i Assentoft og omegn, har vi et stort, lokalt kendskab og kan rådgive dig omkring byens og områdets tilbud og fordele. Fra vores butik i Assentoft når vi nemt ud til sommerhusområderne i St. Sjørup, Lystrup samt Skovgårde. Det samme gælder selvfølgelig også salg af bolig i Auning, Ørsted og Allingåbro. Vi har godt fat i køberne fra Randers kommune, som i stigende grad er begyndt at kigge efter køb af bolig på Djursland.

Tillid og tryghed er vigtigt for os

Vores ejendomsmæglere sikrer, at du får en professionel behandling. Vi arbejder flittigt og passioneret på at skabe de bedste rammer for dig og din bolighandel. Vi mener, at bolig til salg er en tillidssag, og med et højt serviceniveau sørger vi for, at du føler dig tryg gennem alle bolighandlens faser. Vi er der altid for dig, og har du brug for, at vi mødes hos dig eller hos home i Assentoft – så kan det lade sig gøre både morgen, middag og aften.

100 % ”solgt eller gratis” hos home Assentoft

Vi tror på, at vi kan sælge din bolig - derfor tilbyder vi 100 % ”solgt eller gratis”. Det betyder, at skulle vi mod forventning ikke lykkes med at sælge din bolig, så har det været helt gratis hos home i Assentoft. Dog skal du altid selv betale dine rapporter. Men her har du mulighed for at vente med at betale for dine rapporter, til boligen er solgt. Og ikke nok med det, så får du også de næste rapporter gratis, hvis de når at løbe ud.
Hos os er det vigtigt, at vi er i øjenhøjde med vores kunder. Derfor møder du en mægler, hvor det gode købmandskab er i centrum for en troværdig dialog i et tempo, der passer til dig.

Masser af boligsalg og boligkøb i det lokale

Hos home Assentoft sælger vi alle typer af boliger. Vores mæglere bistår salg af villa, andelsbolig, ejerlejlighed, fritidsbolig, fritidsgrund, helårsgrund og landejendom i Assentoft og omegn.

Kontakt os i dag

Kontakt vores ejendomsmægler i dag, og lad os hjælpe dig med at sælge din bolig – og husk salgsvurderingen er gratis og uforpligtende. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Mød os hos home Assentoft

Peder Jakobsen

Indehaver, ejendomsmægler & valuar, MDE

André Seyedi

Ejendomsmægler, MDE

Malene Hørby

Ejendomsmægler, MDE

Trine Sander

Cand.jur., ejendomsmægler, MDE

Dorthe Neubert

Sagsbehandler

Mikkel Krogh

Trainee

Andreas Bollerup Jensen

Køberrådgiver

Peder Jakobsen

André Seyedi

Malene Hørby

Trine Sander

Dorthe Neubert

Mikkel Krogh

Andreas Bollerup Jensen

Åbningstider

Praktisk information