Kragemosevej 36, Ebbeløkke, 4500 Nykøbing Sj

49 m2 fritidshus

Kontant 2.795.000 kr.

Arkitektdrøm i skovens dybe, stille ro


Skøn naturgrund i større udstykning nær dejlig badestrand ved Sejerøbugten

Her går minimalisme, de bedste greb fra 60’ernes arkitektur og smagfulde, moderne løsninger hånd i hånd. 

Ejendommen er udstykket fra en kæmpe naturgrund, der er beplantet med hundredvis af gamle træer og nærmest udgør en lille skov. Her ligger det lækre fritidshus i en lysning med højt til himlen i fuldkommen fred og ro – i skovens dybe, stille ro, blot 150 meter fra stranden ved Sejerøbugten.
Huset er opført i 1964 og er smagfuldt og strømlinet opdateret med sans for at forene de oprindelige detaljer med tidens største tendenser. Resultatet er strømlinet, minimalistisk og råt, mens sommerhushyggen er intakt, både i og omkring huset. Her er stort, muret ildsted, fritliggende konstruktioner i lofterne og store og indretningsvenlige værelser. Køkkenet er flot istandsat med grå skabselementer og et kæmpestort vinduesparti mod syd lukker den fantastiske natur ind i det lækre alrum. Som et enormt maleri, der skifter udtryk gennem året og som man aldrig bliver træt af at betragte.
Ud for husets sydvestvendte hjørne er der etableret en stor og delvist overdækket træterrasse, hvor solen kan nydes hele dagen og til den forsvinder ned bag de smukke træers toppe om aftenen. Grunden i øvrigt er stort set uberørt. Her er I bare en del af den omkringliggende natur.

Til huset hører også udhus smagfuldt indrettet som gæstehus, som giver yderligere overnatningsmuligheder.

Ejendommen er en del af kæmpe naturgrund, som nu er udstykket i 5 mindre grunde. Det er planen, at sælger i 2024 vil opføre et nyt fritidshus på Kragemosevej 34, som er matrikel 2o på 880 m2 i det nordøstlige hjørne, men derudover er der ikke byggeplaner i området. De to store grunde nærmest vandet går videre i familiens eje, men heller ikke her er der pt. planer om byggeri de næste mange år.

Stedet fortjener bestemt et besøg, og vi glæder os meget til at vise jer rundt. Alle de smukke detaljer skaber tilsammen en helt unik stemning i denne perle af et fritidshus.
3Antal rum
1964Byggeår
2237 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.795.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.999 kr.

Udbetaling

140.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

16,473 / 12.946 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Kenneth Kristoffersen
home Nykøbing Sjælland

Ejendomsmægler MDE

kesk@home.dk

59 93 10 00

59 93 10 00