Hyrdevigen 9, Dalby Huse, 3630 Jægerspris

72 m2 fritidshus

Kontant 1.195.000 kr.

Sommerhusstemning og charme når det er bedst....


- I gåafstand til meget børnevenlig sandstrand...

Drømmer du om at skrue ned for pligterne og op for livskvaliteten i weekenderne, så skal du komme og se dette hyggelige sommerhus. Du finder du i Dalby Huse i gåafstand til meget børnevenlig strand ved Isefjorden.

Her skifter du de hvide vægge derhjemme ud med tilbagelænet sommercharme og et rigt udeliv i naturskønne omgivelser. 
 
Sommerhuset fremstår meget velholdt og med nyere tag, og har fået kærlige doser af træbeskyttelse gennem årene. Huset er virkelig godt indrettet med et meget stort alrum/stue, som er i åben forbindelse med et skønt lyst køkken, et godt badeværelse med bruseafdeling og hele 3 værelser.

Huset er enkelt og nemt at vedligeholde, er med brændeovn, varmepumpe, vaskemaskine samt bredbånd og samtidig indrettet så familien kan bruge det hele året igennem.

Din fangst fra fjorden tilbereder du i sommerhusets veludstyrede køkken. Grunden er med en god blanding af græs, frugttræer, bålplads og lidt spredte blomster. Her kan du lade det hele passe sig selv og nyde solen i en af de mange kroge.

Stranden ved Jægerspris bugt er lavvandet med en sandbanke et stykke ude i fjorden, der giver plads til sikker badning og leg i sandet.

Dalby Huse er omgivet af marker, skov og fjorden. Her finder du en sommerkøbmand, der holder åbent hver dag i sæsonen, og landliggere, der nyder områdets afslappede sommerstemning.
Kort sagt: Skal sommeren tilbringes i det naturskønne sommerland? Kom til Hyrdevigen 9 i Dalby Huse, og lad dette hyggelige sommerhus afgøre sagen. 

Ring allerede i dag for en fremvisning - vi kan træffes mandag til fredag og søndag på telefon 
70 20 00 20 i tidsrummet kl. 8 - 20
4Antal rum
1991Ombygget
893 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.195.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.756 kr.

Udbetaling

60.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

7,157 / 5.651 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jesper Finnemann-Andersen
home Jægerspris

Partner

jefa@home.dk

70 20 00 20

70 20 00 20