Velkommen hos home Jægerspris

Din lokale ejendomsmægler

I hjertet af Jægerspris ligger home - kig endelig forbi, vi vil glæder os til at byde dig velkommen i vores skønne boligbutik til en kop kaffe, og få en snak om din boligsituation eller bare et hyggeligt visit. Vi brænder for din bolighandel, og vi arbejder hver dag hårdt på at skabe de bedste rammer omkring lige præcis dit salg eller køb af bolig. Derudover er home Jægerspris i samarbejde med home Frederikssund, Jernbanegade 7, 3600 Frederikssund.

Vores butik har fokus på kvalitet og ordentlighed. Vores ejendomsmæglere har et stærkt fagligt fundament, og du vil opleve os som meget engagerede og professionelle i alle bolighandlens faser. Vi elsker at sælge boliger, og vi brænder for at tilfredsstille vores kunder. Vi behandler hvert et boligsalg eller boligkøb, som var det vores eget.

Hos home Jægerspris har vi mange år på bagen, når det gælder bolighandel. Det har givet os mange gode erfaringer og gjort os til stærke forhandlere. Hver eneste ejendomsmægler i forretningen lægger meget vægt på at finde den helt rigtige pris på enhver type bolig. 

Vi har alle slags boliger til salg men har primært fokus på villaer, rækkehuse, grunde og sommerhuse. Find boliger til salg i vores udstilling, i forretningen i Frederikssund eller på home.dk.

Vi tilbyder spændende ejendomme i Jægerspris, Kulhuse, Over Dråby, Dalby Huse, Tørslev, Gerlev og Kyndby, m.fl.

Vi har en køberrådgiver tilknyttet vores forretning, og vi kan derfor tilbyde dig kyndig rådgivning. Tag en uforpligtende snak med vores køberrådgiver om, hvilke fordele, du kan opnå ved køb af bolig med en home køberrådgiver.

Konkakt os i dag og få en uforpligtende snak om din boligsituation. Vi glæder os til at høre, hvordan vi kan hjælpe dig videre.

Mød os hos home Jægerspris

Lars Wilkens

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar MDE

Ulrik Basso Larsen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

Jesper Finnemann-Andersen

Partner

Karsten Nielsen

Ejendomsmægler MDE & Vurderingsspecialist for RD

Rune Sandersen

Ejendomsmægler MDE & Vurderingsspecialist for RD

Cecilie Munck Kvisgaard

Sagskoordinator

Magnus Tuxen Falborg

Traniee

Charlotte Steengaard

Køberrådgiver

Lars Wilkens

Ulrik Basso Larsen

Jesper Finnemann-Andersen

Karsten Nielsen

Rune Sandersen

Cecilie Munck Kvisgaard

Magnus Tuxen Falborg

Charlotte Steengaard

Åbningstider

Praktisk information