Velkommen hos home Hundested

Din lokale ejendomsmægler

home Hundested er en ejendomsmægler med fokus på kvalitet og ordentlighed. Vores ejendomsmæglere har et stærkt fagligt fundament, og du vil opleve os som meget engagerede og professionelle i alle bolighandlens faser. Vi elsker at sælge boliger, og vi brænder for at tilfredsstille vores kunder. Vi behandler hvert et boligsalg og boligkøb, som var det vores eget.

Hos home Hundested har vi mange år på bagen, når det gælder bolighandel. Det har givet os mange gode erfaringer og gjort os til stærke forhandlere. Hver eneste ejendomsmægler i forretningen lægger meget vægt på at finde den helt rigtige pris på enhver type bolig. 

Vi har mange slags boliger til salg, bl.a. andelsboliger, ejerlejligheder, landejendomme, rækkehuse, sommerhuse, fritidsgrunde og boligprojekter. Find boliger til salg i vores  forretninger i Frederikssund, Jægerspris og Frederiksværk eller på home.dk.

Vi har en køberrådgiver tilknyttet vores forretning, og vi kan derfor tilbyde dig kyndig rådgivning. Tag en uforpligtende snak med vores køberrådgiver om, hvilke fordele, du kan opnå ved køb af bolig med en home køberrådgiver.

Konkakt os i dag og få en uforpligtende snak om din boligsituation. Vi glæder os til at høre, hvordan vi kan hjælpe dig videre.

Mød os hos home Hundested

Lars Wilkens

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar MDE

Ulrik Basso Larsen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

Kenneth Egholm

Salgschef

Nicolai Brandt

Ejendomsmægler MDE

Anja Milankovic

Adm. trainee

Kasper Veng Andreasen

Salg, vurdering & Markedsføring

Charlotte Steengaard

Køberrådgiver

Lars Wilkens

Ulrik Basso Larsen

Kenneth Egholm

Nicolai Brandt

Anja Milankovic

Kasper Veng Andreasen

Charlotte Steengaard

Åbningstider

Praktisk information